• Gratis blog
  • Dromen
  • Visioenen
  • Dreaming
Start » Droom Picture » Kabouter droom picture

Kabouter droom picture

Gepubliceerd op 4 mei 2020 om 07:00

Wij kabouters, gnomen, dwergen en kobolden bezoeken je tijdens je dromen als je hulp kunt gebruiken op het gebied van het element aarde. Als kabouter en gnoom verschijn ik in je dromen of visioenen om je te helpen met het oogsten en planten van je wensen.

 

Ik help je bij het verzorgen van alles wat je wilt, ik begeleid je naar dat stukje ondernemen zodat het ook echt tastbaar wordt; daarnaast probeer ik je bewust te doen worden van het niet te zware lasten dragen.

 

Lieve schat je hoeft niet meer te dragen dan dat nodig is,- dus vraag me om hulp bij het los laten van ongezonde lasten en vriendschappen. Wij Dwergen en Kobolden zijn meesters in het zoeken en vinden van dat wat niet met je ogen zichtbaar is; we laten je de schatten vinden. 

 

We helpen je met het meesterschap van vakwerk, leren en studeren, geduld hebben. Goud en kristallen energie en vakmanschap zijn onze grootste boodschappen voor je als dromer- open je handen, open je ogen en laat ons je helpen. 

 

Kabouterhuisjes of paddenstoelen vertellen je over het hart van je innerlijke kind, je ware dromen en ideeën komen tot uiting. Sta jezelf toe om je hulp te vragen, naar je ware hart te luisteren en vooral kleine vooruitgangen te maken en niet beïnvloed te worden door anderen. 


«   »

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.