• Webshop
  • Blog
  • Dromen
  • Slapen
Start » Droom Picture » Paard droom picture

Paard droom picture

Gepubliceerd op 19 mei 2020 om 14:31

Als je een droom of visioen hebt over het berijden een paard, vertelt dit over je manier van vooruitgang, nieuwe kansen aannemen. Een belangrijke uitleg is dat je jezelf op het paard projecteert; je leidt zelf de weg, maakt zelf duidelijk dat je vooruitgang wilt in je leven en dat je nieuwe kansen wilt aannemen.

 

Dromen en visioenen over het paard vertellen je over kracht, sterk zijn, energie en je ongetemde krach;, de remmen zijn los. Een andere uitleg is spirituele verlichting, het geloof vinden en de mogelijkheden om in verbinding te staan met het hiernamaals.

 

Een wit paard in je droom of visioen vertelt je dat geluk, voorspoed, mogelijkheden, reinheid, kennis en wijsheid je kant opkomen.

 

Een bruin paard in je droom of visioen vertelt je over geluk en vooruitgang, op het gebied van vruchtbaarheid, aarde, mogelijkheden en het oogsten van je plannen en wensen.

Een kudde paarden in je droom of visioen vertelt je over vrijheid, emoties, groepsverbanden, ongecontroleerd gedrag en bewustwording van je mogelijkheden als je je hart maar volgt.

 

Een dood of ziek paard in je droom of visioen vertelt je dat er een einde komt aan een project, wens of mogelijkheid. Een andere uitleg is dat er een einde komt aan ongecontroleerd en ongeremd gedrag, maar ook de emoties, en je vrijheid komen tot uiting en tot rust.

     

Veulen in je droom of visioen vertellen je over kracht, sterk zijn, energie en je ongetemde krach;, de remmen zijn los. Een andere uitleg is spirituele verlichting, het geloof vinden en de mogelijkheden om in verbinding te staan met het hiernamaals. Nog een andere uitleg is dat een Veulen het innerlijke kind, speelsheid , onschuldig zijn, het nemen van nieuwe stappen weerspiegeld.


«   »

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.