• Blog
  • Dromen
  • Visioenen
  • Slapen
Start » Droom Picture » Slaapkamer droom picture

Slaapkamer droom picture

Gepubliceerd op 17 juni 2020 om 09:50

Visioenen en dromen over de slaapkamer vertellen je over de weerspiegeling of projectie van je ware zelf, je meest pure ik, je karaktereigenschappen of persoonlijke aspecten die je graag voor jezelf wilt houden.

Een andere en belangrijke uitleg is dat de slaapkamer je seksuele en sensuele relaties weerspiegelt, je verlangens maar ook de natuur en het één worden tussen ziel en geest vertegenwoordigt.

 

Dromen en visioenen over een pas ingerichte slaapkamer vertelt je dat je een nieuwe persoonlijkheid of nieuwe eigenschappen hebt gevonden, je ware ik heeft nieuwe inzichten, orde en overzicht in een situatie. Een andere uitleg is dat je een aangename verrassing of een vruchtbare en warme periode en misschien verre reizen kunt verwachten. 

  

Dromen en visioenen over je slaapkamer gaan over je meest intieme zelf, je meest persoonlijke kant en eigenschappen. Je blinde vlek, dat wat je verborgen houd; wat je niet wil dat de hele wereld weet. Maar wel aanwezig is en een onderdeel van je leven of de situatie is. 

 

De slaapkamer weerspiegeld sensueel, seks, naaktheid en puurheid, je bron, je basis. Het is het meest beschermende deel van je hart, je persoon. Een andere uitleg is dat  een slaapkamer een verlengstuk is van je voorkomen, je persoonlijke uitdrukkingen.


«   »

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.