• Gratis blog
  • Dromen
  • Visioenen
  • Dreaming
Start » Droom Picture » Weerwolf droom picture

Weerwolf droom picture

Gepubliceerd op 7 juli 2020 om 09:56

Een droom of visioen over een weerwolf vertelt je, dat er iets in je leven niet is en dat niets is wat het lijkt. De weerwolf vertelt over de angst, onderdrukte woede of oncontroleerbaar geweld. Pack, roedel, familie en gezin worden weerspiegeld door de wolf, en het verlangen naar....

 

Daarnaast kan een wolf of weerwolf ook staan voor eenzaamheid en kracht die je nodig hebt om daar te komen waar je moet zijn.  

Ook staat de weerwolf voor transformatie en acceptatie en een gespleten ziel. Een andere uitleg is dat er leven is na de dood, of het einde van een moeilijke periode in je leven.

Een belangrijke uitleg is, dat de weerwolf een projectie is van je angsten, problemen, donkere en duistere kant en emoties die je niet de baas kunt worden. 

 

Als aanvullende andere uitleg is dat een Weerwolf  Volklore/Verhaal, vervloeking en geloven vertegenwoordigd. Maar het kan ook de interesse zijn die je hebt voor het weerwolf zijn. Nog een andere uitleg is dat de weerwolf het verlangen naar een roedel, groep en gezin of het vinden van gelijkgestemde weerspiegeld. Daarnaast kan een wolf of weerwolf ook staan voor eenzaamheid en kracht die je nodig hebt om daar te komen waar je moet zijn.    


«   »

Reactie plaatsen

Reacties

Rosa
9 maanden geleden

Ik heb altijd angst voor weerwolven. Misschien droom ik daarom zo vaak over wolven. De uitleg kan ik zeker plaatsen bedankt daarvoor.

Gr Rosa

Marjan Klop
9 maanden geleden

Beste Rosa,

Bedankt voor je bericht. Fijn om te lezen dat je het kunt plaatsen.

Een liefdevolle droom groet,
Marjan Klop Founder en blogger.