• Webshop
  • Blog
  • Dromen
  • Slapen
Start » Droom Picture » Geboorte droom picture

Geboorte droom picture

Gepubliceerd op 9 juli 2020 om 07:00

Dromen of visioenen over een geboorte, bevallen gaan over nieuwe wensen, mogelijkheden, de geboorte van kansen en mogelijkheden om projecten te ondernemen. Je dromen worden dus realistisch en waarneembaar, je hebt de wensen, dromen en ideeën lang gekoesterd en er aandacht aan geschonken; nu is het tijd om de vruchten te plukken.

Een andere uitleg is dat je innerlijk een belangrijke lichamelijke verandering meemaakt in je leven.

 

Een droom of visioen waarin je bevalt, betekent de geboorte van een nieuw idee of een verandering op je levenspad. Een andere uitleg is dat een nieuwe horizon opkomt in je leven, met daaruit voortkomend nieuwe dingen en mogelijkheden.

Een andere uitleg is dat deze droom of visioen vertelt dat je angsten ervaart voor het nieuwe en onbekende, maar ook de angst om een kindje krijgen en de moedergevoelens die daarbij horen.  

 

Een geboorte die fout gaat in je droom of visioen vertelt je dat een project, wens, droom, relatie, uitdaging, mogelijkheid tot een vroegtijdig einde is gekomen. Er is een abrupt einde gemaakt aan de ontwikkeling van je plannen, wensen, dromen of relatie. Het kan zijn dat daardoor de energie wegglijdt en er geen mogelijkheden meer zijn. Dit kan zowel positief als negatief worden ervaren.  


«   »

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.