• Gratis blog
  • Dromen
  • Visioenen
  • Dreaming
Start » Droom Picture » Klaproos droom picture

Klaproos droom picture

Gepubliceerd op 13 juli 2020 om 07:00

Dromen of visioenen over een klaproos gaan over, kwetsbaarheid, vergetelheid en het afwachten en niets ondernemen, je bent gemakkelijk en daardoor verlies je oog voor detail. Een andere uitleg is verleiding en de mogelijkheid tot goede zaken.

Een andere uitleg is de hooggevoeligheid en de spirituele verbinding met het hogere en/of het universum.     

 

 

Een alternatieve uitleg is dat er sprake is van de dood en wedergeboorte ( kringloop van het leven) in een situatie of te wel het afsluiten van iets en het laten groei en ontwikkelen van iets nieuws. Maar ook het opnieuw ontdekken, heruitvinden of op iemands kennis mee varen zonder dat je er iets voor terug doet.

 

Nog een andere uitleg is dat er beweging gaat zijn in de situatie waarin je zit, dat wat stil stond moet worden herzien en wordt opgeschud anders kan het niet ontkiemen en/of verder groeien. 

 

Een andere alternatieve uitleg is dat er sprake kan zijn van treurig of negatief nieuws. Een spirituele aanvullende uitleg is de vier windstreken, of de elementen aarde, vuur, water en lucht waarmee je een verbinding hebt en/of waarmee je aan de slag kunt gaan.   


«   »

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.