• Blog
  • Dromen
  • Visioenen
  • Slapen
Start » Droom Picture » Ring droom picture

Ring droom picture

Gepubliceerd op 15 juli 2020 om 07:00

Als je droomt of een visioen hebt dat je een ring aan je vinger hebt vertelt dit je over toewijding aan een relatie of nieuwe ondernemingen, zowel op privé als op zakelijk gebied. Een andere uitleg is dat loyaliteit aan je idealen, overtuigingen en verantwoordelijkheden belangrijk voor je zijn.

 

Een belangrijke uitleg is dat een ring staat voor de oneindige ronde cirkel van het leven, de cyclus van het leven, er komt geen einde aan, ongelimiteerd succes. Het is belangrijk dat je goed kijkt van welk materiaal de ring is gemaakt: van goud of zilver en eventueel met edelstenen. 

 

Dromen en visioenen over een ring weerspiegelen hoe je in het leven staat, je zielskleuren en wat je naar buiten wilt dragen. Je kunt ook denken aan het maken van een statement of hoe jij jezelf ziet vanuit je diepste kern, bron, basis. 

Een andere uitleg is het ervaren ontspanning en tot rust komen van een situatie waarover je geen controle hebt gehad, je overwint alles waarvan je gedacht had het nooit te overwinnen.  

 

Twee ringen in je droom of visioen vertellen je over overwinning op problemen in de relatiesfeer, dit kan behalve een liefdesrelatie ook een vriendschappelijke of zakelijke relatie zijn.

Een andere uitleg is het samensmelten, het innerlijke huwelijk van je mannelijke en vrouwelijke energie en daardoor meer balans vinden in je leven. De oneindige ronde cirkel van het leven, de cyclus van het leven, en dan vooral in liefdesrelaties en een huwelijk dat er aan zit te komen voor jezelf, in je familie of van vrienden.  


«   »

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.