• Gratis blog
  • Dromen
  • Visioenen
  • Dreaming
Start » Droom Picture » Lift droom picture

Lift droom picture

Gepubliceerd op 19 juli 2020 om 14:36

Als je in je droom of visioen met de lift omhoog gaat vertelt je dit je dat je een hoger bewustzijnsniveau bereikt in je leven, je bent innerlijke gegroeid en stijgt boven jezelf uit. Een andere uitleg is dat je nieuwe kansen en mogelijkheden of misschien wel aanzien of rijkdom ervaart. 

 

Nog een andere uitleg is dat je onbalans ervaart tussen je mannelijke en vrouwelijke energie of in je werk, thuis, in relaties en gevoelens, je moet leren aarden en de balans terugvinden. Een alternatieve uitleg is dat je wat verheven, groter voelt dan je werkelijk bent of dat je jezelf boven andere mensen beschouwt.

 

Als je met de lift naar beneden gaat vertelt dit je over het verlangen naar het verleden, de onopgeloste obstakels, problemen, angsten, woede, pijn en verdriet moeten worden opgelost en onderzocht, voordat je verder kunt in het leven.

 

De op en neergaande beweging van de lift vertelt je de ups en downs van het leven die nodig zijn te groeien in een proces of in het leven zelf. Een alternatieve uitleg is dat pech je gaat overvallen; het ontmoedigt je om dingen te ondernemen.

 

Een lift die in je droom of visioen van links naar rechts gaat vertelt je dat je een andere kant op gaat in je leven, je hebt een keuze gemaakt of je gaat een keuze maken waardoor je je huidige levenspad gaat verlaten. Dit kan zowel positief als negatief zijn. 


«   »

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.