• Webshop
  • Blog
  • Dromen
  • Slapen
Start » Droom Picture » Overlijden droom picture

Overlijden droom picture

Gepubliceerd op 26 juli 2020 om 07:22

Dromen of visioenen over een overleden persoon vertellen je dat je de karaktereigenschappen van de overleden persoon projecteert, je mist deze persoon en zijn eigenschappen, liefde, genegenheid, bescherming, of sluit negatieve eigenschappen af, je laat de eigenschappen los, misschien wil je de karaktereigenschappen hebben om je doel of wens te bereiken.

 

Een andere uitleg is dat overleden mensen een boodschap doorgeven die voor iedereen persoonlijk is, volg je eigen gevoel en luister naar je meest innerlijke ik en je eigen wijsheid; dit geeft het antwoord op je vragen. Een andere uitleg is het einde en het nieuwe begin, de cyclus van het leven, de dood en wedergeboorte van een wens, droom, idee, geestelijke en lichamelijke fase.

   

Dromen of visioenen over je eigen overlijden vertellen je over het einde van een project, wens, droom, idee, of levensfase, en daarop volgend het nieuwe leven en kansen en mogelijkheden die op je pad gaan komen. Je hebt iets afgesloten en achter je gelaten en je bent er nu klaar voor om dit voorzichtig op te gaan bouwen. 


«   »

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.