• Gratis blog
  • Dromen
  • Visioenen
  • Dreaming
Start » Droom Picture » Emmer droom picture

Emmer droom picture

Gepubliceerd op 6 augustus 2020 om 10:23

Een droom of visioen over een emmer vertelt je over verbetering van je huidige situatie die je moeilijk hebt ervaren, misschien worden er wat eindjes aan elkaar geknoopt. Dromen over een emmer gaan over je emoties, gevoelens en het opvullen van, de zwaarte wordt bepaald door de emmer. Let goed op de inhoud wat er in de emmer zit. Dit weerspiegeld dus dat wat je op dit moment nodig hebt, dat wat je ervaart enzovoorts. 

 

Een gevulde emmer in je droom of visioen vertelt je over overvloed op alle mogelijke gebieden, zoals liefde, innerlijke wijsheid, geluk, gezondheid, geld en tijd. Let goed op de inhoud wat er in de emmer zit. Dit weerspiegeld dus dat wat je op dit moment nodig hebt, dat wat je ervaart enzovoorts.  

 

Dromen of visioenen over een lege emmer vertellen je dat je de problemen en het verlies of conflict kunt overwinnen. De lege emmer weerspiegeld het gevoel van hoe je voelt. Je bent namelijk symbolisch de emmer en de inhoud - zit er niets in de emmer dan kan dit aangeven dat je een leeg of bodemloos gevoel ervaart, niet lekker in je vel zit en/of dat je op dit moment voor je gevoel niets hebt enzovoorts. Let hierbij heel goed op hoe je voelt en hoe de droom of het visioen wordt ervaren.    


«   »

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.