• Gratis blog
  • Dromen
  • Visioenen
  • Dreaming
Start » Droom Picture » Garage droom picture

Garage droom picture

Gepubliceerd op 9 augustus 2020 om 07:00

Dromen en visioenen over een garage vertelt  je over de basis, je hart, je gevoel, je ziel. Dat wat in je leven en/of in de situatie aanwezig is komt naar voren via de garage en/of is in de garage aanwezig.

Dromen of visioenen over een garage vertellen je over onbewuste gevoelens die je hebt weggestopt, verborgen, of misschien wel verwaarloosd. Een andere uitleg is dat je meer mag vertrouwen op je intuïtie en je ware gevoelens.

 

Het zijn de vroegere ervaringen, herinneringen die door de schuur weer bewust worden van het feit dat….. Een alternatieve uitleg is dat de garage ook een weerspiegeling is van je basis, je wortels en patronen vanuit een vorig leven en/of familie dat steeds weer terugkomt.  

 

Nog een andere alternatieve uitleg over een garage vertellen je dat je een inactieve rol hebt, geen mening wilt hebben of zelfs een inactieve periode met onvoldoende informatie of begeleiding. Een andere uitleg is dat de garage staat voor kleine bijzaken die je nu belangrijk vindt, maar wegstopt. Een alternatieve uitleg is dat je je overmatig druk maakt over de meest kleine en onbelangrijke zaken.  

Als je droomt of een visioen hebt dat je een garagedeur opent, vertelt dit je dat je een besluit over een bepaalde situatie of kwestie, gevoel, emoties, wensen of dromen moet nemen. Je hebt de keuze gemaakt welke richting je op wilt gaan om je doel te bereiken en nu moet je het uitvoeren.

 

Dromen of visioenen over het sluiten van een garagedeur vertellen je dat je de wensen, dromen en ambities achter je wilt laten, maar eigenlijk terzijde neerlegt om het later nog eens te bekijken. Een andere uitleg is het afsluiten van een periode in je leven; je trekt de deur dicht en geeft je eigen grenzen aan. 


«   »

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.