• Gratis blog
  • Dromen
  • Visioenen
  • Dreaming
Start » Droom Picture » Feest droom picture

Feest droom picture

Gepubliceerd op 11 augustus 2020 om 06:00

Als je droomt of een visioen hebt dat je op een feest bent, gaat dit over ontspanning, het innerlijke geluk, de rust en balans vinden, maar ook jezelf ontziet en je creatief en sociaal willen uiten. Een andere uitleg is het genieten van het leven. 

 

Nog een andere uitleg is geluk, rijkdom, gezelligheid met familie, de behoefte aan erkenning, warmte en genegenheid, geborgenheid ervaren met de mensen waar je om geeft. Je kunt ook denken aan zelf liefde  en genegenheid voor alles wat je in je bezit hebt en/of dat wat je wenst te hebben. Nog een uitleg is het ervaren van innerlijk balans tussen je mannelijke en vrouwelijke energie.   

 

Een belangrijke uitleg is de projectie of weerspiegeling van je eigen gevoelens op het feest, dit kan zowel positief als negatief worden ervaren. Dromen en visioenen over een feest geven de balans weer tussen je mannelijke en vrouwelijke energie, leven vanuit je bron, je basis, je hart en/of dat waarmee je verbonden bent.  

 

Dromen of visioenen over een feest dat niet leuk is vertellen je, dat je onzeker bent over je sociale vaardigheden. Je ervaart ook twijfels, je hebt problemen om te ontspannen en tot rust te komen. Een andere uitleg is dat je niet creatief bent in het vinden van innerlijke tevredenheid. Een alternatieve uitleg is dat je behoefte hebt aan een nieuwe relatie of vriendschappen.


«   »

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.