• Gratis blog
  • Dromen
  • Visioenen
  • Dreaming
Start » Droom Picture » Masker droom picture

Masker droom picture

Gepubliceerd op 17 augustus 2020 om 07:00

Als je droomt of een visioen hebt dat je een masker draagt, dan duidt dit op tijdelijke problemen als gevolg van een verkeerd begrip van je acties of toedoen uit het verleden. Een andere uitleg is dat je je anders voordoet dan je bent en niet je ware gevoelens durft te tonen.

   

Deze droom kan ook een verwerking zijn van covid 19 en alles wat er bij komt kijken, het kan zowel positief als negatief worden ervaren. Je kunt ook denken aan trauma en angst vanuit je diepste bron, dat wordt geuit en/of verwerkt mag worden. 

Dromen en visioenen waarin je een masker draagt vertelt je over het verbergen van je diepste, donkerste, innerlijke demonen, je ware ik, je angsten, emoties, gevoelens enzovoorts. Een alternatieve uitleg is dat een masker je beschermd tegen invloed van buitenaf en het afsluiten van oude ongezonde patronen die je in je macht hebben. 

 

Een masker droom kan ook een verwerking zijn van covid 19 en alles wat er bij komt kijken, het kan zowel positief als negatief worden ervaren. Je kunt ook denken aan trauma en angst vanuit je diepste bron, dat wordt geuit en/of verwerkt mag worden. 

Heb je een droom of visioen over een man of vrouw in het masker, dan vertelt dit je dat je een karaktereigenschap verborgen wilt houden, of dat er iets is dat niemand mag zien, ontdekken en vinden en dit kan ook betrekking hebben op een vorig leven.

 

Een andere uitleg is dat je het gevoel hebt dat je uiterlijk niet belangrijk genoeg is om te tonen aan de buitenwereld. Deze droom kan ook een verwerking zijn van covid 19 en alles wat er bij komt kijken, het kan zowel positief als negatief worden ervaren.

Je kunt ook denken aan trauma en angst vanuit je diepste bron, dat wordt geuit en/of verwerkt mag worden.     


«   »

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.