• Blog
  • Dromen
  • Visioenen
  • Slapen
Start » Droom Picture » Gazon droom picture

Gazon droom picture

Gepubliceerd op 22 augustus 2020 om 07:00

Dromen of visioenen over mooi gras of een gazon vertellen je dat je een goede en misschien vreugdevolle periode tegenmoet gaat, er komen nieuwe kansen, ontwikkelingen en mogelijkheden jouw kant op.

Je ervaart dat alles wat je nu onderneemt succesvol en gemakkelijk verloopt. Een andere uitleg is rust en de balans vinden tussen werk en gezin, je mannelijke en vrouwelijke energie. 

 

Dromen of visioenen over gras dat dor of vergaan is vertellen je dat je de laatste tijd je wensen, dromen, ideeën of relaties geen aandacht hebt geschonken en daardoor kan het niet groeien, bloeien en ontwikkelen. Neem jezelf eens onder de loep en verander je plannen, wensen of je gedrag ten opzichte van je doel en je relatie. Een andere belangrijke uitleg is dat er sprake kan zijn van eenzaamheid, communicatie problemen, burn-out, depressie enzovoorts. 

  

Een alternatieve uitleg is dat je innerlijk en je emoties aandacht nodig hebben. Nog een andere uitleg is dat je meer aandacht moet schenken aan je lichamelijk gesteldheid door voldoende water te drinken en op je voeding te letten. Nog een alternatieve uitleg is dat je het gevoel hebt dat het gras ergens anders groener is.  

Is het gazon of gras moerassig in je droom of visioen, dan vertelt dit je dat je vindingrijke mogelijkheden en vruchtbare kansen of totaal nieuwe ideeën op kunt doen, als je maar de juiste weg kunt vinden. Een ander uitleg is dat er onenigheid of twijfels, onbeantwoorde vragen en misschien wel ruzie is ontstaan. 

 

Dromen of visioenen waarin het gras heel erg hoog is vertelt je dat je over nieuwe kansen, ontwikkelingen en mogelijkheden, maar dat je nog niet kunt zien wat er achter de horizon aanwezig is. 

Eerst moet je het gras maaien, aandacht geven aan je wensen, dromen, oogsten en dan kun je het nieuwe, dat wat je hebt gecreëerd tastbaar maken. Een andere uitleg is rust en de balans vinden tussen werk en gezin, je mannelijke en vrouwelijke energie en hier regelmatig aandacht aan schenken.  


«   »

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.