• Blog
  • Dromen
  • Visioenen
  • Slapen
Start » Droom Picture » Lavendel droom picture

Lavendel droom picture

Gepubliceerd op 24 augustus 2020 om 07:00

Dromen en visioenen over lavendel vertelt je over het opruimen, schoonmaken en los laten van ongezonde energie en relaties- vorig leven en/of dat wat je op dit moment in beslag neemt. Een andere uitleg is het focussen op dat wat belangrijk ik, rust, balans vinden en terugkeren naar je gevoelens, je kern, je basis, je ziel enzovoorts.  

 

Nog een andere uitleg is magie, natuur energie en/of spirituele ontwikkeling dit kun je vanuit verschillende interpreteren zowel positief als negatief. Een spirituele verklaring is dat de lavendel verbinding je met de hogere energieën en hogere trillingen zoals de 5de, 6de, 7de en 8ste dimensies vertegenwoordigd. 

   

Lavendel de bloem die meer is dan alleen een paarse energie, magische en reinigend. Het is de lavendel die je verbindt met je pure en ware ik. Lavendel geeft je het vermogen om door de situatie waarin je zit heen te kijken, en kracht op te lossen. De bloemen van de lavendel zijn klein en bijna ontastbaar omdat het op grote hoogte zijn energie laat stromen. Als lavendel je pad kruist dan ervaar je een rustig, kracht en kalmerende energie op je pad en/of op de situatie waarin je jezelf bevindt.

 

Je trekt alleen dat aan wat je op een later moment kunt oogsten, je geur is zo sterk dat je van alles aantrekt en het enige wat je moet doen is je armen openen en ontvangen. Je moet echter wel geduld hebben met oogsten, want de lavendel is afhankelijk van gelijkgestemde. Zo ook jij als mensen als je de lavendel in je leven toelaat dan vraagt dit een spiritueel geduld, engelen energie en vindingrijkheid. 

Sluit je aan bij groepen en samenwerkingen want alleen dan zie je het direct groeien en ontwikkelen. Het hogere komt op je pad als je lavendel zijn werk laat doen. Teamwork makes the dreamwork. Het spirituele de hogere trillingen en magie stromen als het ware om je heen, langs je heen en vormen een prachtig schild van bescherming en aantrekken wat nodig is. Het kan zijn dat je mag leren om een teamplayer te zijn, meer samen te werken omdat je dan meer kunt bereiken en ontwikkelen.

Aanvullende/Algemene informatie bloemen en planten! 

Bloemen en planten verbinden ons met je pure basis, je wortels, hart, je intuïtie, je ziel en de manier waarop je op deze planeet leeft enzovoorts. Daardoor weerspiegelen de bloemen en planten altijd de manier waarop jij leeft, voelt, ervaart, "hoe jezelf in het leven staat en/of wat je meemaakt". De planten zijn als het ware je longen, je hart, je wortels, je nieren en je hoofd (hersenen).  

   

Bloemen en planten verwijzen altijd naar IK en/of de situatie waarin je aanwezig bent. De eerste stappen naar genezing, healing worden aangeduid door dromen of visioenen over bloemen en planten. Bloemen en planten niet alleen mooi in je droom, ze staan in verbinding met de natuur, spiritualiteit en persoonlijke ontwikkeling en groei. 

  

Spiritueel zijn planten verbonden met je chakra's en je zelfs met je aura.  

Wortels :  Wortel Chakra 

Stam/ Stelen onderste deel: Stuit/Sacraal Chakra 

Stam/ Stelen middendeel: Zonnevlecht Chakra en Hart Chakra  

Stam/ Stelen bovenste deel: Keel Chakra en Derde Oog Chakra

Blaadjes: Kruin Chakra  


«   »

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.