• Blog
  • Dromen
  • Visioenen
  • Slapen
Start » Droom Picture » Camping droom picture

Camping droom picture

Gepubliceerd op 29 augustus 2020 om 07:00

Dromen of visioenen over een camping vertellen je over het verlangen naar ontspanning en een welverdiende vakantie en rust, eenvoud en samenwerking tussen je mannelijke en vrouwelijke energie.

 

Een andere uitleg is dat je meer contact met de natuur wilt of kiest voor een simpeler, eenvoudiger en ongedwongen leven. Nog een andere uitleg is het netwerken en sociale contacten met mensen uit je omgeving of het vermogen om vrienden te maken. Je hebt een behoefte om ergens bij te horen, maar je wilt ook je zelfstandigheid en persoonlijke eigenschappen blijven bewaren.

 

Een camping weerspiegeld je hart, je basis, je gevoel, je intuïtie en je ziel. Een andere uitleg is dat je op dit moment niet in staat bent te aarde, jezelf te vestigen, op één plek te willen zijn en/of niet in een bepaalde situatie willen zijn. Nog een andere uitleg is jezelf terug trekken uit een te druk leven en/of wereld vol met verplichtingen en stress momenten enzovoorts. 

 

Zelfstandigheid, onafhankelijkheid. Een alternatieve uitleg is dat de camping ook een tijdelijk oplossing vertegenwoordigd een van A naar B moment - dit kan op verschillende manieren worden ervaren zowel positief als negatief. 


«   »

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.