• Blog
  • Dromen
  • Visioenen
  • Slapen
Start » Droom Picture » Wolf droom picture

Wolf droom picture

Gepubliceerd op 7 september 2020 om 07:00

Dromen of een visioenen over een wolf vertellen je over veranderingen, mogelijkheden, en kansen die snel op je pad komen. Een andere uitleg is, de overwinning op zowel innerlijke en geestelijke zaken zoals financiële zaken, werk, het hart. Een alternatieve uitleg is, dat de wolf staat voor seksuele remmingen, twijfels over je levensweg, pad en/of je behoeftes.

 

Pack, roedel, familie en gezin, gelijkgestemde worden weerspiegeld door de wolf, en het verlangen naar...... Daarnaast kan een wolf ook staan voor eenzaamheid, singel leven en kracht die je nodig hebt om daar te komen waar je moet zijn. De wolf kan je beste vriend zijn, maar ook je vijand. Ook kan een wolf een krachtdier symboliseren die bij je aanwezig is en/of waarmee je een verbinding hebt.  

    

Wolf met pups vertelt je iets over het gezin, groep, pack, roedel, gelijkgestemde en de behoefte naar je vrouwelijke kant. Verzorging en gezin, warmte en genegenheid. Daarnaast moet je de wolvin niet onderschatten want ze laat je als het ware zowel de mannelijke kracht als de vrouwelijke verzorgende eigenschappen zien.  

Huisje boompje, beestje en alles wat daar bij komt kijken, de vrouwelijke kracht. Het kan de singel moeder of singel vader weerspiegelen maar ook het gezin waarin er balans is tussen alles en iedereen.    

Balans tussen werk en privé. Je bent zelf de wolvin en de pups tegelijkertijd. Je bent het nieuwe begin en ook de verzorgende wolf. Het maakt het niet uit of het over kinderen ( gezin) gaat of over een nieuwe carrière. Je staat als het ware aan het begin van iets wat je met heel je hart doet.   

 

Dromen of visioenen over een agressieve of bijtende wolf vertellen je over angst om tegenstanders te hebben en schaamte om jezelf te zijn. Een wolf die aanvalt weerspiegeld je eigen angst, verdriet en eenzaamheid. Maar ook een roep om erkenning, en hulp. Je moet niet vergeten dat de wolf zowel alleen opereert, maar zich ook in groepen prettig kan voelen. 

 

Een andere uitleg is, dat je innerlijke opgekropte woede, angst, emoties, pijn en verdriet op de wolf projecteert, je bent zelf de persoon die aandacht nodig heeft. Pack, roedel, familie en gezin, gelijkgestemde worden weerspiegeld door de wolf, en het verlangen naar..

  

Daarnaast kan een wolf ook staan voor eenzaamheid, singel leven en kracht die je nodig hebt om daar te komen waar je moet zijn. De wolf kan je beste vriend zijn, maar ook je vijand. Ook kan een wolf een krachtdier symboliseren die bij je aanwezig is en/of waarmee je een verbinding hebt.


«   »

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.