• Webshop
  • Blog
  • Dromen
  • Slapen
Start » Droom Picture » Belle en het beest droom picture

Belle en het beest droom picture

Gepubliceerd op 12 september 2020 om 07:00

Dromen of visioenen over Belle vertellen je transformatie, de uiterlijke verschijningsvorm. Je kunt ook denken aan de verbinding tussen twee zielen die aanwezig is maar misschien niet zichtbaar of tastbaar is. Een andere uitleg is dat je mag luisteren naar je ware gevoel, je meest diepe ik.  

Een andere uitleg is, het over je persoonlijke grenzen heen stappen om nieuwe onverwachte kansen aan te pakken. Dromen en visioenen over Belle gaan over leren en studeren, volharding en doorzetten. Vasthouden aan en geloven in jezelf, het beste van andere mensen en iedereen die erbij betrokken is.    

   
Dromen en visioenen over het beest gaan over transformatie, veranderen en aanpassen; overwinnen van je innerlijke demonen en innerlijke conflicten. Een andere uitleg is dat je afhankelijk bent van andere mensen, wachten en geduld hebben en groeien doormiddel van de hulp van andere mensen, kennis en ondersteuning. 

Een andere uitleg is dat het beest de donkere, duistere, innerlijke demonen, angst, verdriet, trauma in jezelf vertegenwoordigd.  

Dat wat je aan de buitenwereld niet wilt laten zien, maar dat er diep van binnen wel is. Een alternatieve uitleg is de zoektocht naar tweelingzielen, zielsmaatjes, gelijkgestemde, ware liefde. Door de uiterlijke verschijningsvorm heen kijken.   

 

Belle en het beest samen weerspiegelen transformatie, tweelingzielen, ware liefde, ware vriendschappen en gelijkgestemde. Door de ogen van de ander of de situatie heen kijken zonder te oordelen. 

Het overwinnen van innerlijke conflicten en het donkere onbekende in jezelf ontdekken. Het zien van je zwarte vlek of je afgesloten eigenschappen, angsten en trauma's. 

De balans tussen mannelijke en vrouwelijke energie. Het slechte bij jezelf naar boven halen en hieruit de levenslessen halen die je op het juiste pad zetten zodat je het goede gebalanceerde kunt vinden of omarmen.    


«   »

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.