• Blog
  • Dromen
  • Visioenen
  • Slapen
Start » Droom Picture » Waterval droom picture

Waterval droom picture

Gepubliceerd op 14 september 2020 om 07:00

Een droom of visioen over een waterval vertelt je over het loslaten van problemen of personen, gevoelens, emoties en omstandigheden. Je geeft opgekropte emoties en negatieve emoties vrij door je te uiten en dit de vrije loop te laten en het overboord gooien van geblokkeerde onderbewuste gevoelens en je emoties.  Het staat ook voor spiritualiteit, zuiveren, wijsheid, genezing en verfrissing in je leven.

 

Een andere uitleg is, dat het water ook staat voor de cyclus van het lichaam en het leven. Het water zorgt voor groei, ontwikkeling, en mogelijkheden dat nu aan het los komen is. De waterval is de los latende spiegel van het leven, het reflecteert alles wat was, wie jij was maar niet die of dat wat jij wilt worden. Een andere uitleg is, het hebben van doelen en verlangens in je leven.

 

Een droom of visioen over een heldere waterval vertelt je over de verjonging en verfrissing van de gedachte in je leven. Een andere uitleg is, het ervaren van een spirituele reiniging, opruiming en schoonmaak. 

Dromen of visioenen over een vieze waterval vertellen je over de verkeerde emoties en onfrisse gedachten. Je ervaart een vieze lucht die moeten worden afgewassen. Een andere uitleg is, dat je negatieve energie aantrekt. Je wilt het negatieve in stand wilt houden ondanks dat je weet dat het een ongezonde situatie is.   


«   »

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.