• Blog
  • Dromen
  • Visioenen
  • Slapen
Start » Droom Picture » Kerstverlichting droom picture

Kerstverlichting droom picture

Gepubliceerd op 15 december 2020 om 07:00

Kerstverlichting in je droom of visioen vertelt je over begeleiding, hoop, inspiratie, verlichting en bevestiging in het leven. Een andere uitleg gaat over inzichten, oplossingen, de weg zoeken in het leven, volg je gevoel en luister naar je ware zelf. Je ziet de kansen, je bent zelf het licht in de situatie of mogelijkheid.

 

De kerstverlichting gaat over spirituele begeleiding en ondersteuning. Het vinden van je ware zelf, de verbinding met je gidsen, helpers en/of dat waarmee je verbonden bent.  Elke lamp is verbonden met je diepste ik, elke versiering is een onderdeel van jezelf en/of je verbindingen met het universum, god, de engelen en/of welke verbinding je voelt met het kerstfeest.  

Je hebt de kennis, wijsheid, kunde in je bezit om succesvol te zijn. Een alternatieve uitleg is de bewustwording van het feit dat de antwoorden die je zoekt, de oplossingen die je zoekt al in je hoofd, jezelf aanwezig zijn; je hoeft alleen de lampjes maar aan te zetten.    

 

Dromen of visioenen waarin kerstverlichting niet aangaan vertellen je iets over jezelf en de manier waarop je op dit moment naar dingen kijkt. Zie je het niet, kun je er niet bij, het onbekende, dat wat nog niet tastbaar is. De schaduwkant van jezelf en/of van de situatie waarin je zit. Er zijn dingen nog niet duidelijk, je wilt inzicht, ondersteuning, hulp of antwoorden die je niet kunt vinden.

 

Als het ware ontneem je jezelf van licht in de duisternis- oplossingen en mogelijkheden komen niet naar je toe mits je jezelf toestemming geeft om het licht aan te doen.   


«   »

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.