• Gratis blog
  • Dromen
  • Visioenen
  • Dreaming
Start » Droom Picture » Lezen in de droom picture

Lezen in de droom picture

Gepubliceerd op 17 september 2020 om 07:00

Dromen of visioenen over lezen vertellen je dat je inzicht wilt in een situatie waarop je geen vat hebt. Een andere uitleg is het verlangen naar erkenning, rijkdom en status, maar ook hulp en ondersteuning willen in je eenzaamheid of in een moeilijke tijd.

 

Je moet heel goed opletten wat je leest in je droom of visioen dit is namelijk een aanwijzing waarin je inzicht wilt of wat je wilt bereiken, welke soort erkenning je wilt ontvangen en van wie; misschien wel van jezelf.

 

Een andere uitleg is het ervaren van je kalmte, innerlijke rust en balans tussen je mannelijke en vrouwelijke energie. Een andere uitleg is kennis, interesses, intelligentie, informatie en wijsheid willen vinden met betrekking tot het verleden en heden, of misschien wel een glimp willen opvangen van de nog onbekende toekomst.

 

Een andere uitleg is dat lezen je bewust willen laten worden dat scholing of een cursus volgen, een goede volgende stap is in je leven, of dat het schrijven of lezen van boeken een deel van je levensdoel is.


«   »

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.