• Webshop
  • Blog
  • Dromen
  • Slapen
Start » Droom Picture » Duif droom picture

Duif droom picture

Gepubliceerd op 19 september 2020 om 07:00

Dromen of visioenen over een duif vertellen je dat je berichten, bezoek, nieuws of post kunt verwachten. Een andere uitleg is het onverwacht bezoek ontvangen, iets of iemand waar je geen rekening mee had gehouden. Dit kan zowel positief als negatief bezoek zijn.

Nog een andere uitleg is de verbinding met het hiernamaals,  het universum een overleden dierbare die je een boodschap zendt. Je ervaart een diepe spirituele verbinding met het hogere in je leven en je ervaart groei en ontwikkeling.

  

De duif is als het ware de postbode vanuit het universum enzovoorts en brengt signalen, haalt vragen, gebeden op etc. Geef het aan een duif mee en je vragen, gebeden worden beantwoordt. Nog een andere mogelijkheid is dat je het verlangen hebt om naar huis terug te keren, het verlangen om rust, vrede en kalme te vinden.

 

Een alternatieve uitleg is dat je de schuld op je neemt voor andermans fouten. De duif  kan als alternatief staan voor het ervaren van roddel, laster en minder goed nieuws.

Doden duiven vertelt je dat de communicatie, de berichten, bezoek, nieuws of post is gestopt; er is geen mogelijkheid meer om voor je gevoel je vleugels te spreiden en uit te vliegen, je bent als het ware iets van jezelf verloren. Je voelt tegenwerking, je ontneemt jezelf van iets en/of je hebt geen verbinding met het hiernamaals.

   

Er komt een einde aan iets wat je met beide armen hebt aangenomen en nu ben je het voor je gevoel kwijt. Maar na de dood komt weer wedergeboorte- het is dus aan de ene kant een negatief signaal en aan de andere kant een signaal van hoop, het nieuwe dat er op je pad gaat komen.   


«   »

Reactie plaatsen

Reacties

Sonja
een jaar geleden

Een duif komt vaak voor in mijn dromen, meest droom ik dan over dode duiven. Gelukkig kon ik hier de uitleg er van vinden!.

Bedankt voor de gratis uitleg
Groetjes Sonja