• Blog
  • Dromen
  • Visioenen
  • Slapen
Start » Droom Picture » Vos droom picture

Vos droom picture

Gepubliceerd op 24 september 2020 om 07:00

Visioenen en dromen over een vos vertellen je aan de ene kant list, bedrog, iedereen om de tuin te leiden en wantrouwen ervaren. Aan de andere kant is de vos ook slim, doordacht, ondernemend, uitdagend en een waaghals.

Je kunt het zien als je tegenstanders te snel af zijn, boven iedereen uitstijgen en meer weten dan de rest en/of iedereen die er bij betrokken is. De enige vraag is wat zijn de onderliggende beweegredenen. 

 

Doe je het voor jezelf, zodat je er beter van wordt of doe je het uit onzelfzuchtige motieven. De waarom vraag is bij dromen over de vos belangrijk om aan jezelf te stellen.  Een andere uitleg is, dat je je tegenstanders te snel af bent, waardoor er onverwachte deuren voor je opengaan.

 

Je spiegelt of reflecteert jezelf op de vos en bent dan ook zelf het slachtoffer van je eigen gedrag, bedrog en tegenwerkingen, maar ook je ontdekkingen en je ondernemingen. Dit hoeft niet per definitie negatief te zijn het kan ook positief worden ervaren met eventuele een nare bijsmaak.   

Een droom of visioen over een dode vos vertelt je over een einde aan een moeilijke situatie waarin je het slachtoffer was of slachtoffer voelde.

Het kan natuurlijk ook zijn dat je de boosdoener bent, dat je jezelf iets af hebt genomen of niet wilde accepteren. Je spiegelt of reflecteert jezelf op de vos en bent dan ook zelf het slachtoffer van je eigen gedrag, bedrog, motieven, reacties en tegenwerkingen.

     

De dode vos gaat over een einde, bewustwording van het feit dat; en inzichten krijgen die zelfreflectie te weeg brengen. Het is een proces van groei en ontwikkeling en daarbij kunnen dus ongemakken, ervaringen, zelf-sabotage de onderliggende oorzaak van zijn.   


«   »

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.