• Webshop
  • Blog
  • Dromen
  • Slapen
Start » Droom Picture » Chakra droom picture

Chakra droom picture

Gepubliceerd op 1 oktober 2020 om 07:00

1 Het eerste Chakra wordt ook wel het wortelchakra of stuitchakra genoemd. Dromen en visioenen over het eerste chakra vertelt je dat je je stabiel voelt. Je bent geaard en je voelt je veilig.

Een andere uitleg is dat je bewust mag worden van het feit dat je een goed of beter contact mag hebben met de aarde, je ware ik, je basis. Laat het stromen en voel je je zeker en krachtig.  

  

 

2 Het tweede Chakra wordt ook wel het Sacraal Chakra genoemd. Deze bevindt zich net onder de navel, bij het heiligbeen. Dromen en visioenen over het tweede chakra vertellen je over de manier waarop je jezelf uit en uiten kunt, maar ook voor emoties, gevoelens, het hebben van relaties, beweging, seksualiteit en creativiteit.

Een andere uitleg is dat je bewust mag worden van het feit dat je een goed of beter voor jezelf mag zorgen, zelf liefde, genegenheid, warmte en sensueel zijn.

 

 

3 Het derde Chakra, ook wel het navel Chakra of zonnevlecht Chakra genoemd. De dromen en visioenen maken je bewust van het feit dat blijheid, energie en zelfwaardering heel belangrijk zijn op dit moment in je leven of in de situatie waarin je zit.

Het derde chakra zorgt  voor controle over jezelf en het centraal staan van je persoonlijkheid, je ikki, je basis, je wortels, je ziel, je hart enzovoorts. Dromen en Visioenen waarin het derde chakra naar voren komt vertelt je ook iets over kracht om te bereiken wat je wilt. Op het moment dat het chakra in evenwicht is, kun je er voor jezelf en voor een ander zijn.  

4  Het vierde Chakra, ook wel het hart Chakra genoemd, bevindt zich bij de hartstreek. Dromen en visioenen over het vierde chakra gaan over het vinden, het ervaren van je energiepunt; dat stukje waaruit je stroomt, staalt, deelt enzovoorts.

Het hartchakra staat voor de liefde, vriendelijkheid naar jezelf en anderen, geborgenheid, vertrouwen, hoop en het vinden van balans. Ik bemin en ik word bemind staat centraal in je leven op dit moment. Een andere uitleg is het vinden van je eigen passie, innerlijke vuur en creativiteit.  

 

 

5 Het vijfde Chakra, ook wel het Keelchakra genoemd, bevindt zich in het gebied van de nekwervels en het strottenhoofd. Het vijfde Chakra bevindt zich dichtbij de schildklier, waardoor de stofwisseling een grote rol speelt bij dit Chakra en daardoor ook de droom en visioen verbinding heeft met dit onderwerp. Deze staat voor reiniging. Op het moment dat je jezelf laat horen, je laat weten wat je nodig hebt, zal er reiniging van je lichaam optreden.

 

 

6 Het zesde Chakra wordt ook wel het Voorhoofdchakra genoemd of het derde oog omdat het desbetreffende Chakra zich net iets boven en tussen de wenkbrauwen bevindt.

De Dromen en visioenen uitleg gaat dan ook over weten en spiritueel aanvoelen met je hogere energie- verbinding met het universum, spirit, je gidsen en/of daar waarmee je verbonden bent. Het geweten speelt bij dromen en visioenen waarin het zesde chakra verschijnt een grote rol in het bewustzijn en de keuzes die je in het leven maakt. 

 

 

7 Het zevende Chakra, ook wel het Kruinchakra genoemd, bevindt zich in het gebied van de kruin. Het zevende Chakra is de laatste in de rij van 7 die ervoor zorgt dat jouw energie optimaal door je lichaam kan stromen. Dromen en visioenen waarin je zevende chakra verschijnt gaan dan ook over het vinden van eenheid, jezelf, stroming vanuit je pure en ware spiritueel ik en de verbinding met de hoogste trillingen en andere dimensies.

De droom en visioen energie staat symbool voor een lotusbloem met duizenden blaadjes. Deze staan weer voor een eenheid van alle verschillende aspecten in het leven.  


«   »

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.