• Gratis blog
  • Dromen
  • Visioenen
  • Dreaming
Start » Droom Picture » Uil droom picture

Uil droom picture

Gepubliceerd op 4 oktober 2020 om 12:00

Een uil in je droom of visioen vertelt je over wijsheid, inzicht, kennis en deugdzaamheid. Je kunt ook denken aan overwinning, geluk. Een alternatieve uitleg is dat je niet het gevoel hebt dat je altijd voorspoed ervaart, maar dat je overal voor moet werken en/of heel veel moet leren en studeren.

Het weerspiegeld het eeuwige proces van leren en studeren, de vraag echter is ben je de leerling of de leraar. Een andere uitleg is dat de uil staat voor de duisternis en de dood en de mogelijkheid tot reïncarneren.

 

Een alternatieve uitleg is dat de uil ook staat voor onheil en tegenslag die je ervaart omdat je er voor je gevoel veel voor moet doen. Het weerspiegeld echt de levensweg, de bergen en de dalen. De uil reflecteert je schaduwzijde, je negatieve kant, dat wat je niet ziet maar dat wat andere wel waarnemen. 

Daarnaast kan de uil ook de spirituele verbinding weerspiegelen zoals met goden, meesters, wijze leiders, goeroes enzovoorts. 

 

Dromen of visioenen over een uil die roept vertellen je dat je meer moet vertrouwen op je gevoel, en minder op wat je ziet of wilt zien in het leven, je moet derde oog, intuïtie, spirituele verbinding vertrouwen. Het is de roep naar zelf ontwikkelen en het proces en de bewust wording van het feit dat alles goed komt.

 

De uil reflecteert je schaduwzijde, je negatieve kant, dat wat je niet ziet maar dat wat andere wel waarnemen. Het weerspiegeld dus ook duisternis, ziekte, tegenslag of het einde van een project. Je wens, droom of zelfs de dood, waarna er weer de wedergeboorte plaatsvindt zowel voor jezelf of voor anderen.

Valt de uil je aan in de droom of visioen dan vertelt het je dat je je huidige levenssituatie eens onder de loep moet nemen, wijsheden, inzichten die niet in orde zijn, moeten worden herzien. Als het ware wordt je wakker gemaakt door jezelf, je ziel maakt je bewust - je vertrouwd op de verbinding met het hogere, universum enzovoorts.  

 

De uil reflecteert je schaduwzijde, je negatieve kant, dat wat je niet ziet maar dat wat andere wel waarnemen. Het weerspiegeld dus ook je licht, je kennis, je wijsheid die je misschien wel hebt verborgen, weggeschoven. Het is daarnaast ook de duisternis, ziekte, tegenslag of het einde van een project. Je wens, droom of zelfs de dood, waarna er weer de wedergeboorte plaatsvindt zowel voor jezelf of voor anderen.  

 

  

Dromen of visioenen over een vliegende uil, of als je gefladder hoort, vertellen je over geestelijke ontspanning, geestelijke rust en gevoelens die je moet leren te uiten. Echter er is ook de tegenhanger die je vertelt dat je juist te gespannen bent en niet tot rust kunt komen. Het verlangen naar inzichten, het boven jezelf uit vliegen, het verbinden met het derde oog, chakra's en/of spirituele inzichten en verbindingen. 

 

Dromen of visioenen over een dode uil vertellen je over het einde van een droom, wens, project of idee. Een andere uitleg is dat je ontsnapt aan obstakels, dit kan zowel lichamelijk als geestelijk zijn. Een dode uil brengt een einde aan een slepende ziekte, geestelijke overwinning, en de dood. Oftewel een einde aan iets waarna er plaats komt voor de wedergeboorte. Het afsluiten van oude ongezonde situatie en dingen in je leven. Je hebt de juiste informatie, kennis, wijsheid om knopen door te hakken. 

 

Een witte uil in je droom of visioen vertelt je over voorspoed, inzicht, lessen, nieuwe kansen, geestelijke overwinning en inzichten, of het nieuwe begin, het spirituele, het universum en dat waarmee je een hogere verbinding hebt. 

 

De bruine uil in je droom of visioen vertelt je over warmte, de aarde, de basis van het leven,  je bron. Je kunt ook denken aan inzicht, emoties, einde en tegenslag overwinnen vanuit de bron van het leven.  


«   »

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.