• Webshop
  • Blog
  • Dromen
  • Slapen
Start » Droom Picture » Kastanje droom picture

Kastanje droom picture

Gepubliceerd op 6 oktober 2020 om 07:00

Dromen over een kastanje vertellen je innerlijke kracht, voedsel, groeien en ontwikkelen. Oogsten van je plannen en wensen, het juiste moment om te ondernemen. Het gaat om de kern van je wezen, de bron, de basis van de situatie en/of je leven.    

 

Dromen en visioenen over een kastanje vertellen je innerlijke voedsel, spiritueel groeien en ontwikkelen vanuit de hoogste vorm. Bovennatuurlijke krachten, magie, wijsheid en de verbinding met het universum, goden, god en/of dat waarmee je in verbinding staat.

  

Een andere uitleg is vruchtbaarheid, en de mannelijke energie, libido, seksualiteit en verlangens. Het vergrote, groeien, verheerlijken van je gave, krachten en spirituele ontwikkeling.    

 

De kastanje is verbonden met de herfst , het oogsten en de vruchten plukken van je harde werken. Daarnaast is het ook het naar binnen keren, in jezelf keren, en je klaar maken voor de winter.  Het even stilstaan in projecten, je werk, je leven en plaats maken voor bewustwording van het feit dat.

 

Tijd nemen voor jezelf om op te laden voor het voorjaar.  De kastanje weerspiegeld jezelf en het tijd nemen voor jezelf. Je kunt ook denken aan it's me time zodat je op een later moment op het juiste moment kunt aantrekken, manifesteren enzovoorts.    


«   »

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.