• Gratis blog
  • Dromen
  • Visioenen
  • Dreaming
Start » Droom Picture » Windmolen droom picture

Windmolen droom picture

Gepubliceerd op 9 oktober 2020 om 07:00

Dromen of visioenen over een windmolen vertellen je, dat je hart is gevuld met levenskracht, energie en dynamiek. Je wilt hard vooruit en maakt dan ook persoonlijke vorderingen. Een andere uitleg is, dat je je af mag vragen of je je energie, levenskracht wel op het juiste project, wens of idee hebt gericht en dat je niet te hard van stapel loopt.

 

 

De molen weerspiegeld het werk dat je verricht om overvloed in je leven aan te trekken, hoe dit ervaren wordt is afhankelijk van je situatie en de energie die je ergens in stopt. Het weerspiegeld ook je hart, je huisje, je bron, je basis en hoe je voelt en/of hoe je in het leven staat.

 

De vraag echter is hoe hard (hart) werk je om situaties, relaties, werk enzovoorts succesvol te laten verlopen. Het gaat hier echt om de balans vraag en de bewustwording van het feit dat. Een alternatieve uitleg is dat je mag leren om mee te deinen op je natuurlijk energieritme, de wind, de invloeden van buitenaf.      

         

Draait de windmolen in je droom of visioen niet hard of staat hij stil dan vertelt het je, dat je hart, je ware zelf zonder levenskrachtig, energie en dynamiek is. Je bent lusteloos, hebt geen vermogen om iets te ondernemen, je weet je ware hart niet meer actief te krijgen. Het gaat hier echt om de balans vraag en de bewustwording van het feit dat een stille periode geen slecht idee is.  

 

Een moderne windturbine heeft uiteraard dezelfde uitleg als een ouderwetse windmolen. 


«   »

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.