• Blog
  • Dromen
  • Visioenen
  • Slapen
Start » Droom Picture » Hekserij droom picture

Hekserij droom picture

Gepubliceerd op 13 oktober 2020 om 07:00

Een heks in je droom en visioen vertelt je over innerlijke obstakels, demonen, krachten, kunde en wijsheid. Je kunt ook denken aan oerbron, voorouders, god, godin, de basis. Een andere uitleg is het ervaren van negatieve, kwade, destructieve vrouwelijke of mannelijke energie.

 

Het zou kunnen verwijzen naar negatieve ideeën over het vrouwelijke en je ervaring met ongezonde relatie of situaties. De heks weerspiegeld hoe jezelf projecteert in de wereld en/of hoe je handelt in de situatie of in je leven. Een andere uitleg is dat je verbonden bent met hekserij en magie en/of een andere vorm van natuurgeloof. De heks kan symbool staan voor goedheid, kracht en aanlokkelijkheid, pure natuurlijke energie. 

 

De uitleg van een heks is dan ook tweezijdig, en is afhankelijk van hoe je in je waakbestaan tegen hekserij, magie en/of natuurgeloven aankijkt. Je eigen referentiekader bepaald de energie van de droom. De heks of hekserij kan dus ook verwijzen naar innerlijke (spirituele) groei en het omarmen van natuurmagie, alchemie en/of de vorm die het beste bij je past.     

           

    

Dromen over hekserij / magie suggereren dat je bezig bent met manipuleren, het ondermijnen van jezelf, je innerlijke demonen en/of de situatie waarin je betrokken bent. Het kan ook verwijzen naar beslissingen nemen waar je een negatieve invloed op heb uitgeoefend.

 

Je wordt als het ware gedwongen om dit uit te voeren, ongeacht of je er prettig bij voelt of niet. Oorzaak gevolg vanuit de manier waarop je hebt gehandeld, in het leven staat of waarop je gereageerd hebt. Je spiegeld jezelf op de heks, je bent de hekserij en de magie.    

 

De uitleg van een hekserij / magie is dan ook tweezijdig, en is afhankelijk van hoe je in je waakbestaan tegen hekserij, magie en/of natuurgeloven aankijkt. Je eigen referentiekader bepaald  de energie van de droom.  De heks of hekserij kan dus ook verwijzen naar innerlijke (spirituele) groei en het omarmen van natuurmagie, alchemie en/of vorm die het beste bij je past. 

Ben je drankjes aan het brouwen in je droom of visioen dan vertelt dit je over de bewustwording van de kracht van de natuur, kruidenkunde. Een andere uitleg is dat je misschien oneerlijke methodes kiest om te gebruiken in het leven en/of je situatie. Een andere uitleg is dat je iets doet waar je je niet prettig bij voelt; je donkere en of duistere kant van je karakter komt naar boven. Het verwijst ook naar een ongezonde situatie waar je (on) bewust de controle over hebt of behoud. 

 

Je spiegeld jezelf op het brouwen van de drankjes en dus ook op het succes hiervan en/of de negatieve (innerlijke) demonische uitkomst hiervan. De uitleg van drankjes brouwen is dan ook tweezijdig, en is afhankelijk van hoe je in je waakbestaan tegen hekserij, magie en/of natuurgeloven aankijkt. Je eigen referentiekader bepaald  de energie van de droom en dit kan positief en negatief zijn.

         

      

Dromen of visioenen waarin zwarte magie voorkomt vertellen je dat je donkere en of duistere kant van je karakter tot uiting komt en dit haalt niet het beste in je naar boven. Je hebt te maken met oneerlijke methodes die je toepast in je eigen leven of zelfs in die van andere mensen. Je kiest bewust een moeilijke levensweg op dit moment en je doet jezelf tekort, maar dat lijkt je niet echt te deren. 

 

Je spiegeld jezelf op de zwarte magie, en dus ook op het succes hiervan en/of de negatieve (innerlijke) demonische uitkomst hiervan. De uitleg van zwarte magie is dan ook tweezijdig, en is afhankelijk van hoe je in je waakbestaan tegen hekserij, magie en/of natuurgeloven aankijkt. Je eigen referentiekader bepaald  de energie van de droom en dit kan positief en negatief zijn. 


«   »

Reactie plaatsen

Reacties

Dirkje
een jaar geleden

Ik droom heel vaak over heksen! Bedankt dat u de uitleg deelt. Ik kan het weldegelijk plaatsen.

Beste Groeten Dirkje

Marjan klop
een jaar geleden

Beste Dirkje,

Bedankt voor je reactie.

Een liefdevolle droom groet,
Marjan klop founder en blogger