• Gratis blog
  • Dromen
  • Visioenen
  • Dreaming
Start » Droom Picture » Geest droom picture

Geest droom picture

Gepubliceerd op 16 oktober 2020 om 07:00

Dromen of visioenen over geesten of spoken, spirit vertellen je over eigenschappen die je vreest, je kunt het ook zien als de eigenschappen die je mist. Misschien is het een pijnlijke herinnering of schuldgevoel, emoties, angst, woede of verdrongen gevoelens.

 

Een andere betekenis is dat er iets is dat niet langer bereikbaar is, iets dat tot het verleden behoort maar dat je niet los kunt laten. Nog een andere uitleg is dat je je niet verbonden voelt met het leven of de maatschappij.

 

Je kunt een ervaring hebben waarin je, je niet verbonden voelt met je lichaam, je innerlijke ik, je bron, je basis, ziel omdat je uit balans bent. Een andere uitleg is dat je je bewust dient te worden van wat werkelijkheid is en wat fantasie. Nog een belangrijke uitleg is dat je je bewust mag worden dat een oude manier van doen, niet meer van toepassing is en moet veranderen om vooruit te kunnen in het leven.   

     

Een andere alternatieve uitleg is dat je een boodschap ontvangt van een dierbare, geliefde uit het hiernamaals. Nog een alternatieve uitleg is dat je bang zou kunnen zijn voor de dood, en de angst voor het nieuwe onbekende de dood en de wedergeboorte. 

Als aanvullend alternatief is dat een geest, spook, spirit ook kan verwijzen naar spiritueel ontwaken, groei en ontwikkeling van je derde zintuig. Mediumschap of iets wat verbonden is met dat wat niet met het blote oog zichtbaar is.    


«   »

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.