• Webshop
  • Blog
  • Dromen
  • Slapen
Start » Droom Picture » Kerkhof droom picture

Kerkhof droom picture

Gepubliceerd op 18 oktober 2020 om 07:00

Een kerkhof of begraafplaats in je droom of visioen vertelt je over het loslaten van oude emoties, problemen, gevoelens, relaties en persoonlijke karaktereigenschappen. Het vertelt je ook over de angst voor de onbekende en onzekere toekomst die als een schaduw boven je blijft hangen, omdat je geen keuze kunt maken.

Een andere uitleg is dat je blijft vasthouden aan het verleden. Nog een andere uitleg is dat het verwijst naar een periode van rouw of verlies dat je nog niet hebt verwerkt. "Het is je donkerste deel, dat wat je niet kunt of niet wilt zien (ervaren)". Alleen na de dood (stop) het einde van iets kan er iets nieuws ontstaan we noemen dat het nieuwe begin!   

       

 

De begraafplaats is een verwijzing van de dood en wedergeboorte, de overgang tussen het ongezonde en de gezonde situatie. Als het ware maak je klaar voor een nieuwe situatie door jezelf terug te trekken van de situatie en/of daar waarmee je op dit moment zit. De begraafplaats, kerkhof is een weerspiegeling van hoe jezelf in het leven of in de situatie staat. Een begraafplaats, kerkhof haalt je diepste angsten, trauma's, vorige levens en/of ervaringen naar boven om het te kunnen verwerken. 

   

Als alternatief kan het verwijzen naar een herinnering van een overleden geliefde en het verlangen naar dat wat was en/of spirituele verbinding. Angst voor de dood en/of overleiden, angst om het lot mis te lopen en/of voor je donkere demonische eigenschappen. Als spiritueel alternatief kan het ook verwijzen naar hekserij, magie, de duivel en/of donkere eigenschappen die tot uiting mogen komen.   


«   »

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.