• Blog
  • Dromen
  • Visioenen
  • Slapen
Start » Droom Picture » Mummie droom picture

Mummie droom picture

Gepubliceerd op 20 oktober 2020 om 17:00

Dromen of visioenen over een mummie weerspiegeld de dood en het wedergeboorte, vorig leven of dingen die niet tot een einde zijn gekomen, niet levend nog dood. De mummie weerspiegeld het innerlijke deel dat afsterft, je sluit iets af in je leven. Je bent bewust aan het loslaten zodat je opnieuw kunt beginnen.

 

Een andere uitleg is dat het nu echt tijd wordt om het verleden los te laten, en daarvoor moet je de krachten bij elkaar rapen en zoeken om verder te gaan. Nog een andere uitleg is de reflectie en projectie van je eigenschappen, angsten, problemen en emoties op de mummie en dan voor dat wat afgestorven is of dat wat je los moet laten. 

       

Een belangrijke aanvulling is de de mummie ook in verband gebracht kan worden met de dood, begrafenis etc. De dood vertelt je alles over de dood en wedergeboorte van nieuwe dingen, kansen en mogelijkheden, bewustwording van het feit dat er altijd weer een nieuwe situatie komt hoe moeilijk het ook mag zijn. 

 

Een alternatieve uitleg is dat een sarcofaag of een mummie uit het oude Egypte, vorige levens vertegenwoordigd; opzoek naar spirituele antwoorden, inzichten en kennis van toen. Een aanvullende uitleg is dat er sprake kan zijn van een vorig leven en/of een verlangen naar een meer spiritueel, bewust leven. Nog een andere uitleg is de verbinding met de inwijding of hogere dimensies en/of goden en het universum, sterren en buitenaardse.  


«   »

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.