• Gratis blog
  • Dromen
  • Visioenen
  • Dreaming
Start » Droom Picture » Slang droom picture

Slang droom picture

Gepubliceerd op 21 oktober 2020 om 12:20

Als je een slang ziet in je droom of visioen vertelt dit je dat je een relatie als verstikkend ervaart, angstig bent en begrensd in je leven. Een andere uitleg is onderdrukte seksuele behoeftes of verborgen seksueel genot waaraan je behoefte hebt in je relatie.

 

Een andere uitleg is dat je het oude los moet laten om nieuwe inzichten te krijgen, vaak heeft dit een spirituele of geneeskrachtige verwijzing. Een belangrijke uitleg is dat je jezelf projecteert op de slang, boa of cobra, om je bewust te maken van je eigen gedrag.

 

Dromen of visioenen over een boa of cobra vertellen je over de bewustwording van glad en snel gedrag, je glijdt overal doorheen, maar niet altijd op een nette manier. Een andere uitleg is dat je op zoek bent naar jezelf en probeert in contact te komen met je gevoelskant en je bewuste kant.

 

Wanneer je in je droom of visioen een slang ziet waardoor je gebeten wordt, duidt dit op je diepste verborgen angsten en zorgen waardoor je je bedreigd voelt. Een belangrijke uitleg is dat je jezelf altijd projecteert op de slang, boa of cobra omdat je je bewust mag worden van je eigen gedrag.

 

Een andere uitleg is dat je gewaarschuwd wordt voor iets in het echte leven waar je je nog niet bewust van bent of dat nog niet aan de oppervlakte is gekomen. Een andere uitleg is dat het kan ook staan voor creatie en creatieve energie. Een alternatieve uitleg is dat een of andere situatie of relatie je als het ware gehypnotiseerd houdt. 


«   »

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.