• Blog
  • Dromen
  • Visioenen
  • Slapen
Start » Droom Picture » Ster droom picture

Ster droom picture

Gepubliceerd op 26 oktober 2020 om 07:00

Dromen over een ster vertellen je over de overwonnen problemen, voorspoed, inzichten en succes in de toekomst. Een andere uitleg is het ervaren van de mogelijkheden om je droom, wens, doel, idee te bereiken, misschien krijgt je onverwacht wat geld, inzichten, wijsheid, of juist meer tijd, geluk, en liefde in je leven.

 

Nog een andere uitleg is het overwinnen van een oude ongezonde situatie. Je kunt ook denken aan verlies, tegenspoed, teleurstelling, in je leven,. Het verwijst naar het een plek geven, alsof je het als het ware vastzet in je herinnering. Nog een andere uitleg is dat je verder mag rijken ( buiten de gebaande paden gaan) buiten jezelf kijken; anders dan dat je tot nu toe hebt gedaan. Out of the box denken en leven.  

 

De ster staat voor spirituele ondersteuning, spirituele groei en het vinden van je levensdoel. Daarnaast vertelt de ster je ook de innerlijke weg die je mag zoeken en het vinden van het innerlijke lichtje. Je bent dicht bij je dromen en wensen; andere dimensie en mogelijkheden die je tot wonderen beschouwde komen naar je toe; mits je jezelf hiervoor opent.

 

Een andere uitleg is dat de ster ook kan staan voor overleden dierbare die in je droom bezoeken als teken dat het allemaal goed gaat en/of goed komt. Voel de stralende energie van de ster op je lichaam neerkomen. 


«   »

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.