• Webshop
  • Blog
  • Dromen
  • Slapen
Start » Droom Picture » Blauwe maan droom picture

Blauwe maan droom picture

Gepubliceerd op 28 oktober 2020 om 07:00

De blauwe maan is een volle maan die twee keer in dezelfde maand voorkomt en daardoor zeldzaam is. Als je dit ziet in je droom of visioen dan vertelt het je over de kracht, magie, het onverwachte. Een andere uitleg is de verwijzing naar het gevoel van je krachten kwijtraken en een geliefde verliezen. 

 

Aanvullende uitleg is de cyclus van het menselijk lichaam dat wordt weerspiegeld. Je kunt ook denken aan de seizoenen, winter, herfst, zomer en voorjaar. Nog een andere uitleg is het ervaren van wat extra geluk, overvloed, geld, liefde, gezondheid, inzichten en andere mogelijkheden die je hebt gevisualiseerd. 

    

Het weerspiegeld het helen van oude wonden, emoties, gevoelens, trauma’s enzovoorts. De blauwe maan is daarnaast ook verbonden met je overleden geliefdes, het hiernamaals en, tweelingzielen, zielsmaatjes, zielsgroepen andere dimensies.

Een alternatieve uitleg is dat de blauwe maan spirituele groei en ontwikkeling vertegenwoordigd. Je kunt ook denken aan bewustwording van je eigen intuïtie en/of hogere verbindingen - hekserij, natuurgeloven, mediumschap of een soortgelijke persoonlijk groei en verbinding.   

    

Een aanvullende uitleg is de verbinding met dat wat nog onzeker is, dat wat nog niet zichtbaar is, geduld hebben alles verschijnt op het juiste moment. Als alternatief kun je de blauwe maan koppelen aan het sterrenstelsel, het universum, het buitenaardse of andere dimensies.   


«   »

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.