• Webshop
  • Blog
  • Dromen
  • Slapen
Start » Droom Picture » Skelet droom picture

Skelet droom picture

Gepubliceerd op 29 oktober 2020 om 17:00

Dromen of visioenen over botten, beenderen, skeletten of een geraamte, vertellen je over de dood, en wederopstanding, het einde van een levenssituatie die zorgt voor een verandering. Maar eerst moet alles afgehandeld worden voor je opnieuw kunt gaan oogsten. Botten en beenderen staan ook voor je innerlijke ik, de ruggengraat van je leven, de structuur van het zelf, de ziel en geest en lichaam.

  

De basis van je bestaan moet eens onder de loep worden genomen. Het kan zijn dat er in het verleden of vorige levens problemen waren die nog op je botten zijn blijven hangen. Een alternatieve uitleg is de verbinding met de dood en de wedergeboorte in een situatie in je leven. Een spirituele uitleg is dat je het gevoel hebt dat er iets is wat nog levend, nog dood is.  

 

Het breken van botten in je droom of visioen vertelt je dat de fundamenten herzien mogen worden. Een andere uitleg is dat je basis ondergewaardeerd, Als alternatief kan het zelfs zo zijn dat je het gevoel hebt zelf niet gewaardeerd te worden.

 

Misschien ben je  jezelf verloren. Een andere uitleg is dat je jezelf iets ontneemt, je doet jezelf meer pijn dan nodig. Een andere uitleg is dat je bezorgd bent over de gezondheid van andere mensen in je omgeving, of misschien om je eigen gezondheid.   


«   »

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.