• Blog
  • Dromen
  • Visioenen
  • Slapen
Start » Droom Picture » Vuur droom picture

Vuur droom picture

Gepubliceerd op 1 november 2020 om 07:00

Dromen en visioen over vuur vertellen je over de projectie en weerspiegeling van je diepste innerlijke ik, je bron, je basis enzovoorts. Je voelt de passie, verlangen en verlichting en transformatie in het leven. 

  

Een andere weerspiegeling of projectie is woede, angst, verdriet, agressie, trauma en stress die je niet de baas kunt en die je moet uiten. Je kunt het ervaren als tot een hoogtepunt of kookpunt dat tot uitbarsting moet komen. Het uiten van de diepste ware gevoelens gaat, vanuit je bron, je basis je hart enzovoorts.  

 

Een andere uitleg is, dat er iets ouds is in je leven plaatsmaakt voor iets nieuws en eerst moet afbranden voor dat je opnieuw kunt bouwen. Een aanvulling hierin is een herinnering aan een vorig leven en/of een trauma of angstige ervaring die je aan het verwerken bent. 

Een alternatieve uitleg is, dat je manier van denken aan het veranderen is. Je ondergaat een innerlijke transformatie; je hebt het vuur onder controle. Nog een andere uitleg is, dat vuur staat voor je drive en motivatie, kracht en passie voor het leven.   


«   »

Reactie plaatsen

Reacties

Hanna
een jaar geleden

Duidelijk uitleg, ik vind het fijn dat je meerdere opties geeft. Zodat ik kan kiezen wat het beste synchroniseert. XX Hanna

Marjan klop
een jaar geleden

Beste Hanna,

Bedankt voor je reactie.
Fijn om te lezen dat je de uitgebreide uitleg waarbij je persoonlijk gevoel belangrijk is goed kunt plaatsen en dat je de synchronisatie hebt gevonden.

Een liefdevolle droom groet,
Marjan klop founder en blogger