• Gratis blog
  • Dromen
  • Visioenen
  • Dreaming
Start » Droom Picture » Transformatie dieren droom picture

Transformatie dieren droom picture

Gepubliceerd op 2 november 2020 om 07:00

Dromen of een visioen over dieren die transformeren vertellen je over veranderingen, mogelijkheden en aanpassingen die je kant opkomen in je leven.

Een andere uitleg is dat transformatie staat voor gespleten ziel, twijfels, tweelingziel en moeilijkheden in de acceptatie. Nog een andere uitleg is het ervaren van een totaal andere kant van je karakter of de bewustwording van je donkere eigenschappen. Dit kan zowel positief als negatief worden ervaren.

 

Het vertelt je iets over een overgangsperiode, met de eventuele invloeden van buitenaf.  Let goed waarin het dier zich veranderd, dit vertelt heel veel over de situatie waarin je zit en/of waar je aan kunt gaan werken.

Als alternatieve uitleg kun je ook denken aan geen keuzes kunnen maken, wordt het A of toch B, het uitstellen en het negeren van signalen. Een aanvullende uitleg kan zijn dat de transformatie een verbinding heeft met out of the box denken, door de ogen van een kind kijken of zelfs buiten de grenzen van de mogelijkheid stappen.     

        

Valt een getransformeerd dier je aan in je droom of visioen, dan vertelt het je dat de transformatie of aanpassingen je heel snel zullen naderen. Een andere uitleg is het ervaren en erkennen van de donkere en duistere kant van je karaktereigenschappen. Nog een andere uitleg is dat de transformatie, de veranderingen je overweldigen, angst en trauma, stress en burn-out ervaringen. 


«   »

Reactie plaatsen

Reacties

Charon
9 maanden geleden

Beste Marjan,

Ik droom heel vaak over een slang die dan verandert in een leeuw. Deze uitleg kan ik zeker plaatsen nu alleen nog opzoek naar slang en leeuw zodat ik het plaatje compleet kan maken.

Groetjes Charon

Marjan klop
9 maanden geleden

Beste Charon,

Bedankt voor je reactie en fijn om te lezen dat je het kunt plaatsen.

Een vriendelijk droom groet,
Marjan klop founder en blogger