• Gratis blog
  • Dromen
  • Visioenen
  • Dreaming
Start » Droom Picture » Sleutelgat droom picture

Sleutelgat droom picture

Gepubliceerd op 4 november 2020 om 13:00

Het sleutelgat in je droom of visioen vertelt je dat je op zoek bent naar de wijsheid die zich achter de deur bevindt, maar je bent er nog niet helemaal klaar voor. Een alternatieve uitleg is dat het sleutelgat staat voor de zoektocht naar het juiste antwoord of de juiste sleutel in je leven zodat de deur naar het nieuwe voor je open zal gaan.

 

Dromen over een sleutelgat gaan over de ziel, je bron, je hart, je basis, je meest pure ik. Dit is de verborgen laag, de verborgen; geheime dingen die je aan niemand anders dan jezelf wilt laten zien. Het sleutelgat weerspiegeld ook de kans, de mogelijkheid en de overweging die je neemt of naar opzoek bent. De sleutel is de oplossing, de zielsklik; het slot de aanzet, het puzzelstukje, het onbekende.   

 

Dromen of visioenen dat je door een sleutelgat kijkt vertellen je dat je geen volledig beeld hebt van een bepaalde situatie die je dient te onderzoeken, zodat je het breder kunt insteken. Een andere uitleg is dat je gewoonweg nog niet mag zien, wat er zich achter het sleutelgat bevindt.

Dromen over een sleutelgat gaan over de ziel, je bron, je hart, je basis, je meest pure ik. Als je door het gat heen kijkt is dat een verwijzing naar de sneak peak, inzicht willen hebben maar er eigenlijk nog niet klaar voor willen zijn.

Een andere aanvullende uitleg is dat je teveel controle probeert te houden op een situatie. Dit kan zowel positief als negatief worden ervaren. Een andere uitleg is dat kijken door een sleutelgat een vorig leven weerspiegeld, dat je ervaart als een zielsroep of zielsopdracht. Het missen van de sleutel, de zielsklik; het slot de aanzet, het puzzelstukje, het onbekende.   

 

Dit is de verborgen laag, de verborgen; geheime dingen die je aan niemand anders dan jezelf wilt laten zien. Het sleutelgat weerspiegeld ook de kans, de mogelijkheid en de overweging die je neemt of naar opzoek bent. 

    

Droom je dat de sleutel die je bezit niet in het sleutelgat past, dan vertelt het je dat je niet de juiste antwoorden of inzichten bezit om door de deur heen te kunnen in je leven, misschien moet je even geduld hebben, zodat de antwoorden zullen komen. Nog niet klaar zijn om, de puzzelstukjes niet in elkaar kunnen leggen.

 

De zielsklik niet hebben, blokkade, innerlijke twijfels of overmatige controle houden op dat wat je op dit moment bezighoud. Als het ware ben jezelf de sleutel en het slot, waardoor de uitleg kan zijn dat jezelf diegene bent die het niet vind passen, niet de zielsklik heeft, de bron, de basis, je hart niet verbind.    


«   »

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.