• Webshop
  • Blog
  • Dromen
  • Slapen
Start » Droom Picture » Anker droom picture

Anker droom picture

Gepubliceerd op 11 november 2020 om 18:00

Een droom over het anker van een schip, vertelt over je, verbinding met je bron, de basis, stabiliteit, je kracht, veiligheid. Je kunt ook denken aan het ervaren van een solide basis in je huidige levenssituatie of een goede start van een nieuwe droom of wens.

 

Een andere uitleg is dat de innerlijke reis die je op dit moment aan het maken bent, in je leven en goede basis vormt voor nieuwe kansen en mogelijkheden om te groeien.  

   

Het vertelt je ook dat je vast durft te houden aan je eigen mening en je eigen ideeën, ondanks dat er mensen in je omgeving zijn die het er niet mee eens zijn. Je kunt het idee hebben dat je eerst door een diep dal bent gegaan, maar je bent een volhouder en je geeft niet zomaar op, waardoor succes is verzekerd. 

 

Het anker is een weerspiegeling van jezelf, je verleden, je heden en je toekomst – de wortels van je bestaan; je voorouders, vorige leven enzovoorts. Het is dat stukje waar je altijd naar terug kan, dat wat als het ware door je hele leven als een veilig en beschermd bestempeld.    


«   »

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.