• Webshop
  • Blog
  • Dromen
  • Slapen
Start » Droom Picture » Draak droom picture

Draak droom picture

Gepubliceerd op 14 november 2020 om 07:00

Wanneer je droomt of een visioen hebt over een draak vertelt je de innerlijke angst, woede, agressie, emoties en alles wat onder je huid verborgen zit. Het kan zijn dat je je laat meeslepen door je emoties, passie en gevoelens die je moet overwinnen.

 

Een andere uitleg is de verbinding tussen goed en slecht, hard van buiten zacht van binnen duidelijker wordt en/of dat je hiermee aan de slag mag gaan. Nog een andere uitleg is dat je in het verleden blijft hangen of dat je in het verleden nog problemen hebt waarin nog iets moet worden opgelost of overwonnen.

        

Een alternatieve uitleg is dat er sprake kan zijn van moedergevoelens, en meer controle willen hebben in moeilijke situaties. Nog een andere uitleg is dat de draak je innerlijke demonen weergeeft die geuit mogen worden. 

 

Nog een andere uitleg is dat de draak een vorig leven vertegenwoordigd waarin je een diepe verbinding hebt gehad met het elementen vuur, water, aarde en lucht. Draken staan in verbinding met de mythische wezens, het kan ook een spirituele verbinding hebben.     

Dromen over een draak gaan over pure bron, oerkracht die zich tot uiting wil brengen Het kan zelfs een verbinding hebben met een periode waarin draken een aanwezig rol hadden. Draken als aanvullend alternatief een verbinding en/of inspiratie hebben met fantasie, films, series en boeken.    


«   »

Reactie plaatsen

Reacties

Leo
een jaar geleden

Duidelijke uitleg, goede informatie

Marjan klop
een jaar geleden

Beste Leo,

Bedankt voor je reactie
Een liefdevolle droom groet
Marjan klop founder en blogger