• Blog
  • Dromen
  • Visioenen
  • Slapen
Start » Droom Picture » Cadeau droom picture

Cadeau droom picture

Gepubliceerd op 21 november 2020 om 07:00

Als je in je droom of visioen een cadeau krijgt vertelt je over de weerspiegeling vanuit jezelf, je bent als het ware zelf de gever en de ontvanger. Het cadeau weerspiegeld je hart, je basis, je angsten, je verdriet, je emoties, gevoelens enzovoorts.

 

Dat wat je krijgt geef je eigenlijk aan jezelf, bewustwording van het feit dat. Het zijn je zielskleuren, je verleden en vooral dat wat je verborgen hebt gehouden voor zowel jezelf als voor de buitenwereld.

 

Je kunt ook denken dat een cadeau ook een projectie is van jezelf, je karaktereigenschappen, je verleden, je karma, je innerlijke demonen, je angsten, je diepste wensen enzovoorts. Een andere uitleg is dat je iets onverwachts kunt verwachten in je leven, dit kan een bezoek zijn, een meevaller, geld, tijd, liefde, geluk en een baan, een eigen onderneming, je wensen zullen uitkomen. Je verdient het beste, je hebt er hard voor gewerkt en nu word je beloond. Het cadeau weerspiegeld je hart, je basis; dat wat je nodig hebt om daar te komen waar je moet zijn. 

 

 

Krijg je in je droom of visioen een cadeau met daarin iets ongewenst dan vertelt het je dat er iets is, wat je nog niet hebt verwerkt; zelfreflectie. Dat er iets is in het leven dat als een verrassing komt of dat je niet wilde enzovoorts. Ook hierbij geld dat jezelf zowel de gever als de ontvanger weerspiegeld. Het cadeau is het hart, je bron, je basis, je verleden, je heden en alles wat daarbij komt kijken. 

Als alternatief kan het zijn dat je een vijand hebt of problemen uit het verleden die je moet overwinnen, en onder ogen moet komen. Een andere uitleg is dat je een keuze gemaakt hebt waarvan je spijt hebt. 

 

Dromen of visioenen over het inpakken van een cadeau vertellen je dat je bent begonnen aan je innerlijke ontwikkeling, transformatie naar iets nieuws, je bent je aan het opmaken voor iets moois.

Je wordt je bewust van de schoonheid van het leven, de innerlijke reis, en de transformatie die noodzakelijk lijkt te zijn. Een andere uitleg is dat je graag mensen helpt die problemen hebben, en je daarvoor liefde, tijd en geluk wilt geven.

 

Het papier vertelt precies hoe je voelt, wat je ervaart en hoe je jezelf wilt presenteren in de wereld of naar jezelf toe. Een andere uitleg is dat je het verleden, het heden mooier probeert te maken dan dat het in werkelijkheid is. Je verpakt het, je stopt het weg, maar je doet dit creatief of op een out of the box zijnde manier; zodat je er niet mee geconfronteerd kunt worden enzovoorts.  

 

 

Cadeaupapier in je droom of visioen vertelt je dat je iets verbergt, iets verstopt, iets mooier wilt maken dan dat het in werkelijkheid is. Verberg je iets voor jezelf of voor je omgeving?. Een andere uitleg is dat cadeaupapier de uiterlijke verschijningsvorm van je droom, je wens, je idee, jezelf weerspiegeld. Het zijn je zielskleuren, je diepste en puurste wezen die de aandacht nodig heeft of graag naar zichzelf wil toetrekken. 

 

Nog een andere uitleg is dat er sprake kan zijn een beschermd laagje over je hart, je basis, een projectie is van jezelf, je karaktereigenschappen, je verleden, je karma, je innerlijke demonen, je angsten, je diepste wensen enzovoorts heen. Je hart, je basis, een projectie is van jezelf, je karaktereigenschappen, je verleden, je karma, je innerlijke demonen, je angsten, je diepste wensen enzovoorts heen. 


«   »

Reactie plaatsen

Reacties

Mark
een jaar geleden

Ik kon op geen andere droomwebsite de verklaring van cadeau vinden. Gelukkig hier wel. Bedankt voor het gratis delen van de verklaring over een cadeau.

Marjan klop
een jaar geleden

Beste Mark,
Dankjewel voor het compliment.

Een liefdevolle droom groet
Marjan Klop founder en blogger