• Gratis blog
  • Dromen
  • Visioenen
  • Dreaming
Start » Droom Picture » Evacuatie droom picture

Evacuatie droom picture

Gepubliceerd op 23 november 2020 om 07:00

Dromen of een visioen over een evacuatie door overstroming vertellen dat noodgedwongen veranderingen in je leven zullen leiden naar betere tijden. Het loslaten van het verleden, een geliefde achterlaten, de bron van ideeën en het leven overstromen je gevoelens, je hebt het gevoel dat je je hart achterlaat, en deze overstroomd wordt door het onverwachte in je leven.

 

Dromen of een visioen over een evacuatie door oorlog vertellen je over het loslaten van het ware hart, de opgekropte woede komt tot uiting en nu wil je vluchten voor het verleden, je meningen en je reactie, je bent in de steek gelaten door je gevoel. Je moet opnieuw beginnen, het is noodzakelijk om het einde van een project te kunnen voltooien, een nieuw begin zal zich aandienen.

Evacuatie door droogte vertelt je het gevoel te hebben dat je dingen probeert maar dat niets lukt. Je krijgt geen kansen in je leven en je hebt verkeerde keuzes gemaakt. De kennis is er maar de vruchtbaarheid, de juiste tijd is nog niet aanwezig, misschien bevind je je wel op het verkeerde stuk pad.

 

Dromen of een visioen waarin je op de vlucht moet door een aardbeving duiden op onrust in de basis van je gevoel, lichaam, je hart, verdriet kun je niet meer de baas, schaamte neemt de overhand, en noodgedwongen veranderingen zijn de enige oplossing voor het gevoel en de problemen, je bent uit balans.

 

Als je moet evacueren door een storm in je droom of visioen, dan vertelt dit je dat je op dit moment in je leven onvoorspelbaar bent en wordt overmand door deze gevoelens. Je weet niet welke keuzes je moet maken in je leven, je raast overal doorheen. Je wilt je maar moeilijk aanpassen aan andermans wensen, je wilt je niet binden maar vrijheid voelen.


«   »

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.