• Blog
  • Dromen
  • Visioenen
  • Slapen
Start » Droom Picture » Kerstboom droom picture

Kerstboom droom picture

Gepubliceerd op 1 december 2020 om 12:00

Een droom of visioen over een kerstboom vertelt je over innerlijke liefde ervaren, geluk, succes en warmte maar ook over een familiefeest, een samenkomst en familieverhoudingen. Een andere uitleg is angsten of stress die je ervaart, obstakels in je leven die je niet gemakkelijk weet te overwinnen.

 

Nog een andere uitleg is zelfontwikkeling, groei en mogelijkheden zien. De kerstboom is een weerspiegeling van het innerlijke licht ervaren; het licht in huis halen en/of dat aantrekken wat je nodig hebt in de situatie waarin je zit enzovoorts. De kerstboom weerspiegeld vooral je eigen creativiteit, je zielskleuren, je bron, je basis en/of hoe je in het leven staat of er tegenaan kijkt. 

   

Als alternatieve uitleg staat de boom ook voor de verbinding met je voorouders, je wortels, je basis en zelfs een vorig leven. De kerstboom heeft een hele persoonlijk betekenis waarbij je goed moet luisteren naar wat het voor jezelf te zeggen heeft.  Elke kersttak is verbonden met je diepste ik, elke versiering is een onderdeel van jezelf en/of je verbindingen met het universum, god, de engelen en/of welke verbinding je voelt met het kerstfeest.  


«   »

Reactie plaatsen

Reacties

Jake
een jaar geleden

Na het lezen van dit blog snap ik waarom ik vaker over kerst droom. Bedankt 🙏 Jake

Marjan klop
een jaar geleden

Beste Jake

Graag gedaan en bedankt voor je reactie

Een liefdevolle droom groet,
Marjan klop founder en blogger