• Webshop
  • Blog
  • Dromen
  • Slapen
Start » Droom Picture » Miseltoe droom picture

Miseltoe droom picture

Gepubliceerd op 4 december 2020 om 07:00

Dromen over de mistletoe (maretak) vertellen je uiteraard iets over genezing en helen. Het weerspiegeld kracht, doorzettingsvermogen om dat aan te trekken te krijgen wat je wilt. Het is het willen toereiken naar het onbekende. 

Maar ook het gevoel van het kan goed komen maar ook fout gaan; het is dus de twijfels en keuzes maken. De Maretak weerspiegeld tegenwoordig natuurlijk ook ware liefde, de kus, tweelingzielen, zielsmaatjes.

 

De vrouwelijke en mannelijke energie. Maar ook genegenheid en een signaal van het universum en/of dat waarmee je een verbinding hebt. Je kunt ook denken aan vruchtbaarheid, nieuwe kansen en nieuwe wegen in slaan.    

  

Als spirituele uitleg is er een verbinding met het ervaren  van begeleiding vanuit hogere dimensies, god, de engelen, opgestegen-meesters en/of waarmee je een verbinding hebt. Het zou ook de sleutel zijn om aan de werkelijkheid te ontsnappen.

Er zit naast de spirituele verklaring natuurlijk ook een goddelijk verhaal aan vast dat ook een aanknopingspunt kan zijn voor de eventuele verklaring van je droom of visioen.   


«   »

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.