• Webshop
  • Blog
  • Dromen
  • Slapen
Start » Droom Picture » Sneeuwpop droom picture

Sneeuwpop droom picture

Gepubliceerd op 10 december 2020 om 07:00

Een sneeuwpop in je droom vertelt je dat je op dit moment emotioneel koud voelt. opgekropte tranen, emoties enzovoorts. Het kan ook zijn dat je niet lekker in je vel voelt zitten. Het kan zelfs dat je wat koud kunt reageren. Misschien heb je jezelf als het ware uitgezet zodat je de emoties en gevoelens niet kunt of wilt voelen.

 

Je bouwt een sneeuwpop om dit te uiten of te verwerken.  De sneeuwpop is een projectie van hoe je voelt, wie je bent en wat je weerspiegeld. Het kan zijn dat je de afgelopen tijd ongevoelig bent, je moet proberen je open te stellen en alles vanuit een andere perspectief bekijken. 

 

Een andere uitleg is het toelaten van speelsheid en samenzijn van mensen waar je liefde van kunt ontvangen in je leven. Daarnaast staat sneeuw ook voor het laten spelen van het innerlijke kind. 

 

Laat de verwondering en het onverwachte toe in je leven. Geniet van de mogelijkheid van het onverwachte en bekijk het door de ogen van een kind.  

Daarnaast staat de sneeuwpop uiteraard ook voor kerst, winter en familietijd - gezellig en creatief. Dus de sneeuwpop heeft niet echt een eenzijdige verklaring - luister dus goed naar je gevoel als je de sneeuwpop wil verklaren!. 


«   »

Reactie plaatsen

Reacties

Christine
een jaar geleden

Bedankt voor de geweldige uitleg; ik droom de laatste tijd veel over sneeuw en sneeuwpoppen. Ik kan het helemaal plaatsen XXXX Christine

Marjan klop
een jaar geleden

Beste Christine,

Bedankt voor je reactie
Een liefdevolle droom groet
Marjan klop founder een blogger