• Gratis blog
  • Dromen
  • Visioenen
  • Dreaming
Start » Dromen » Letters

Letter A

Dromen of visioenen over de letter A vertellen je over aarde, het nieuwe begin, de basis van het leven, maar ook zaaien en aandacht geven aan je intenties.

 

 

Letter B

Dromen of visioenen over de letter B vertellen je, dat je kunt genieten van het leven, maar ook dat je het verleden niet uit het oog moet verliezen, aanvoelen en muziek maken.

 

 

Letter C

Dromen of visioenen over de letter C vertellen je over het nemen van risico in je leven maar ook matigheid en meer overdenken in situaties in je leven.

 

 

Letter D

Dromen of visioenen over de letter D vertellen je over koppigheid, vasthouden aan, maar ook over de nadelen in het leven. Eventueel het licht vinden door middel van hulp en het geloven in de toekomst.

 

 

Letter E

Dromen of visioenen over de letter E duiden op een vruchtbaar, evenwichtig en spiritueel begin in je leven, maar ook op nieuwe kansen en mogelijkheden.

 

 

Letter F

Dromen of visioenen over de letter F vertellen je over het gevoel van vrijheid, de wereld willen ervaren en het licht of de zon zien in je leven.

 

 

Letter G

Dromen of visioenen over de letter G vertellen je over het rechtdoorzee willen, nieuwe inzichten en kansen, de zee op zichzelf, maar ook het overwinnen van geduld en emoties.

 

 

Letter H

Dromen of visioenen over de letter H vertellen je over de natuurlijke manier van leven, je innerlijke vrouwelijk kracht, dans en geliefde, maar ook de samenwerking tussen mensen evenals je vrouwelijke en mannelijke energie.

 

 

Letter I

Dromen of visioenen over de letter I vertellen je, dat je kunt genieten in het leven, je wordt beschermd en je kunt ontspannen, maar ook meevaren met de mogelijkheden.

 

 

Letter J

Dromen of visioenen over de letter J vertellen je over kleine dingen in het leven, een baby en het innerlijke kind, maar ook over overpeinzingen en schijn.

 

 

Letter K

Dromen of visioenen over de letter K vertellen je over winst, mogelijkheden, overvloed en genieten van de kansen die op je pad komen.

 

Letter L

Dromen of visioenen over de letter L vertellen je, dat het je goed gaat, problemen worden gemakkelijk overwonnen, maar je hebt geen grote financiële bron waaruit je kunt putten, je voelt je arm en eenzaam. Je bent gericht op zelfliefde en andere vormen van overvloed. 

 

 

Letter M

Dromen of visioenen over de letter M vertellen je over innerlijke schoonheid, mooi willen zijn, natuurlijke schoonheid, gelukkige relaties en mogelijkheden tot relaties.

 

 

Letter N

Dromen of visioenen over de letter N vertellen je over je vrolijk voelen, alles is van waarde in je leven, het natuurlijke goud vinden.

 

 

Letter O

Dromen of visioenen over de letter O vertellen je over een vruchtbare periode in je leven door middel van het overwinnen en opruimen van problemen. Het geld wat je nodig hebt komt je kant op.

 

Letter P

Dromen of visioenen over de letter P vertellen je over kinderlijkheid, speelsheid, plezier en geloven in de toekomst, maar ook over reinheid en zuiverheid.

 

 

Letter Q

Dromen of visioenen over de letter Q vertellen je over overpeinzingen, het levensdoel vinden, het lot maar ook leren en studeren, lesgeven in je leven.

 

 

Letter R

Dromen of visioenen over de letter R vertellen je over het toekijken, onzeker zijn, maar ook twijfels en de kansen missen doordat je geen duidelijkheid schept, of onvoldoende informatie hebt ontvangen zodat het duidelijk wordt.

 

 

Letter S

Dromen of visioenen over de letter S vertellen je over dansen, genieten van je innerlijke ontspannenheid, schoonheid en uitingen, maar ook over een goede afloop.

 

 

Letter T

Dromen of visioenen over de letter T vertellen je over koppigheid, een moeilijke houding aannemen en je mening delen met andere.

 

 

Letter U

Dromen of visioenen over de letter U vertellen je over teveel zekerheid willen, maar ook achterdochtigheid, en meer informatie willen.

 

 

Letter V

Dromen of visioenen over de letter V vertellen je over warmte en veiligheid in je leven, maar ook over huiselijk gevoel en geld of verbeteringen in omstandigheden.

 

 

Letter W

Dromen of visioenen over de letter W vertellen je over reizen, zowel innerlijke, uiterlijke als geestelijke vakanties zijn mogelijk, maar gaan ook over achterlaten en nieuwe kansen krijgen.

 

 

Letter X

Dromen of visioenen over de letter X vertellen je over aandacht schenken aan je innerlijke verlangen, wiskundige gevoel hebben maar ook over de mens op zichzelf.

 

 

Letter Y

Dromen of visioenen over de letter Y vertellen je over tegenstrijdigheid, spiritualiteit en de natuur, maar ook over de zoektocht naar je ware ik, je persoonlijkheid.

 

Letter Z

Dromen of visioenen over de letter Z vertellen je over een nieuw begin en het einde en de wereld die samenkomen, maar ook over zon en inzicht in je leven