• Gratis blog
  • Dromen
  • Visioenen
  • Dreaming
Start » Dromen » Letters

Letter A

Dromen of visioenen over de letter A vertellen je over aarde, het nieuwe begin, de basis van het leven, maar ook zaaien en aandacht geven aan je intenties.

 

Letter B

Dromen of visioenen over de letter B vertellen je, dat je kunt genieten van het leven, maar ook dat je het verleden niet uit het oog moet verliezen, aanvoelen en muziek maken.

 

 

Letter C

Dromen of visioenen over de letter C vertellen je over het nemen van risico in je leven maar ook matigheid en meer overdenken in situaties in je leven.

 

 

Letter D

Dromen of visioenen over de letter D vertellen je over koppigheid, vasthouden aan, maar ook over de nadelen in het leven. Eventueel het licht vinden door middel van hulp en het geloven in de toekomst.

 

 

Letter E

Dromen of visioenen over de letter E duiden op een vruchtbaar, evenwichtig en spiritueel begin in je leven, maar ook op nieuwe kansen en mogelijkheden.

 

 

Letter F

Dromen of visioenen over de letter F vertellen je over het gevoel van vrijheid, de wereld willen ervaren en het licht of de zon zien in je leven.

 

 

Letter G

Dromen of visioenen over de letter G vertellen je over het rechtdoorzee willen, nieuwe inzichten en kansen, de zee op zichzelf, maar ook het overwinnen van geduld en emoties.

 

 

Letter H

Dromen of visioenen over de letter H vertellen je over de natuurlijke manier van leven, je innerlijke vrouwelijk kracht, dans en geliefde, maar ook de samenwerking tussen mensen evenals je vrouwelijke en mannelijke energie.

 

 

Letter I

Dromen of visioenen over de letter I vertellen je, dat je kunt genieten in het leven, je wordt beschermd en je kunt ontspannen, maar ook meevaren met de mogelijkheden.

 

 

Letter J

Dromen of visioenen over de letter J vertellen je over kleine dingen in het leven, een baby en het innerlijke kind, maar ook over overpeinzingen en schijn.

 

 

Letter K

Dromen of visioenen over de letter K vertellen je over winst, mogelijkheden, overvloed en genieten van de kansen die op je pad komen.

 

Letter L

Dromen of visioenen over de letter L vertellen je, dat het je goed gaat, problemen worden gemakkelijk overwonnen, maar je hebt geen grote financiële bron waaruit je kunt putten, je voelt je arm en eenzaam.

 

 

Letter M

Dromen of visioenen over de letter M vertellen je over innerlijke schoonheid, mooi willen zijn, natuurlijke schoonheid, gelukkige relaties en mogelijkheden tot relaties.

 

 

Letter N

Dromen of visioenen over de letter N vertellen je over je vrolijk voelen, alles is van waarde in je leven, het natuurlijke goud vinden.

 

 

Letter O

Dromen of visioenen over de letter O vertellen je over een vruchtbare periode in je leven door middel van het overwinnen en opruimen van problemen. Het geld wat je nodig hebt komt je kant op.

 

Letter P

Dromen of visioenen over de letter P vertellen je over kinderlijkheid, speelsheid, plezier en geloven in de toekomst, maar ook over reinheid en zuiverheid.

 

 

Letter Q

Dromen of visioenen over de letter Q vertellen je over overpeinzingen, het levensdoel vinden, het lot maar ook leren en studeren, lesgeven in je leven.

 

 

Letter R

Dromen of visioenen over de letter R vertellen je over het toekijken, onzeker zijn, maar ook twijfels en de kansen missen doordat je geen duidelijkheid schept, of onvoldoende informatie hebt ontvangen zodat het duidelijk wordt.

 

 

Letter S

Dromen of visioenen over de letter S vertellen je over dansen, genieten van je innerlijke ontspannenheid, schoonheid en uitingen, maar ook over een goede afloop.

 

 

Letter T

Dromen of visioenen over de letter T vertellen je over koppigheid, een moeilijke houding aannemen en je mening delen met andere.

 

 

Letter U

Dromen of visioenen over de letter U vertellen je over teveel zekerheid willen, maar ook achterdochtigheid, en meer informatie willen.

 

 

Letter V

Dromen of visioenen over de letter V vertellen je over warmte en veiligheid in je leven, maar ook over huiselijk gevoel en geld of verbeteringen in omstandigheden.

 

 

Letter W

Dromen of visioenen over de letter W vertellen je over reizen, zowel innerlijke, uiterlijke als geestelijke vakanties zijn mogelijk, maar gaan ook over achterlaten en nieuwe kansen krijgen.

 

 

Letter X

Dromen of visioenen over de letter X vertellen je over aandacht schenken aan je innerlijke verlangen, wiskundige gevoel hebben maar ook over de mens op zichzelf.

 

 

Letter Y

Dromen of visioenen over de letter Y vertellen je over tegenstrijdigheid, spiritualiteit en de natuur, maar ook over de zoektocht naar je ware ik, je persoonlijkheid.

 

Letter Z

Dromen of visioenen over de letter Z vertellen je over een nieuw begin en het einde en de wereld die samenkomen, maar ook over zon en inzicht in je leven