• Gratis blog
  • Dromen
  • Visioenen
  • Dreaming
Start » Dromen » Engelen

Aartsengel Chamuel

Visioenen of dromen over de Aartsengel Chamuel vertellen je over ondersteuning zodat je zelf heldere inzichten krijgt over je ware verlangens en intenties. Een andere uitleg is, het ondernemen van kleine stappen om in je diepe innerlijke ik te kijken. Maar ook om je open te zetten voor de liefde of een herwonnen liefde. Nog een andere uitleg is, de bewustwording van je kansen op een loopbaanverandering of een mogelijke verhuizing.

 

 

 

Aartsengel Gabriël

Dromen of visioenen over de Aartsengel Gabriël vertellen je over het ervaren van hulp en ondersteuning op de zoektocht naar je innerlijke helper. Je bent een ondersteuner en beschermer om jezelf en andere mensen te helpen. Een andere uitleg is, dat je geen angst hoeft te hebben met betrekking tot je keuzes richting je levenspad of levensdoel. Je vind Helderheid, inzicht, kracht op je pad als Gabriël in je dromen.  

 

Nog een andere uitleg is, het vinden van de balans in het leven tussen geven en nemen. Maar ook het vinden van innerlijke geluk, liefde en geliefd worden. Leren en studeren, scholing, workshops, cursussen enzovoorts verschijnen op je pad en/of je wordt uitgedaagd om dit te gaan doen. Dromen over Aartsengel Gabriël gaan dus over wakker worden en aansporen om iets te gaan doen.

Door het leren en studeren proces ga je vooruit in je leven, je droomwereld en alles wat er omheen past. Soms moet je iets nieuws leren en kan het eerste instantie niet logische zijn of iets wat je eigenlijk niet echt bij je vind passen maar naar mate je verder gaat op je levenspad kun je het toch gebruiken en/of is het een aanvulling op. Vertrouw op Aartsengel Gabriël hij weet de weg en geeft je echt de kracht om het pad te volgen dat nu het beste bij je past. 

 

 

 

 

Aartsengel Haniel

Dromen of visioenen over de Aartsengel Haniel vertellen je over het ervaren van bescherming en ondersteuning, terwijl je de laatste loodjes van jezelf of het obstakel afschudt. Een andere uitleg is, dat je op dit moment in een afrondende situatie zit, in de cyclus van het leven. Het afronden van projecten en wensen en dromen. Nog een andere uitleg is, het ervaren van een innerlijke of uiterlijke genezing of de genezing van een probleem of obstakel.

 

 

 

 

Aartsengel Jeremiel

Visioenen of dromen over de Aartsengel Jeremiel vertellen je over de bewustwording dat je geholpen wordt. Je krijgt de juiste boodschappen en informatie door. Een andere uitleg is, het ervaren van positieve energie of nieuwe inzichten en kansen. Probeer te luisteren naar je innerlijke wijsheid en handel hiernaar, zodat je nieuwe deuren open kunt zetten of deuren kunt sluiten.

 

 

 

 

Aartsengel Michaël

Visioenen of dromen over de Aartsengel Michaël vertellen je over het leren en de bewustwording van je levenslessen. Een andere uitleg is, het geloven in je eigen innerlijke kracht, kennis, wijsheid en spiritualiteit.

Geloof in jezelf, maar ook in de overtuigingen en kracht die daarbij komen kijken. Een andere uitleg is, het ervaren van zuiverheid, innerlijke kennis en kracht die je op dit moment nodig hebt.

   

Een aanvullende uitleg is dat Aartsengel Michaël aan je verschijnt om je diepste, donkerste geheimen te delen, te ontdekken, je te leren te uiten. Het omarmen van je pure ware zelf enzovoorts. Aartsengel Michaël staat het dichts bij god van alle engelen, hij weerspiegeld dan ook de rust, wijsheid, liefde, warmte van god en alles wat hiermee te maken heeft.

 

 

 

Aartsengel Rafaël

Visioenen of dromen over de Aartsengel Rafaël vertellen je over het ervaren en de bewustwording van de bescherming en genezing van een situatie of gezondheid in je leven. Een andere uitleg is, dat je dromen, wensen en ideeën uitkomen als je naar je diepste verlangens luistert. Nog een andere uitleg is, dat het tijd wordt voor nieuwe mogelijkheden. Ga positiever in het leven staan, dan kunnen er onverwachte kansen op je pad komen.

 

"God geneest", "God bewijst zich als arts" Met zijn energie die helder smaragd groen van kleur is helpt hij je via je dromen, visioenen en je nachtmerries te helen. Aartsengel Rafaël kan je helpen via je dromen, visioenen om je fysieke klachten te helen. Hij geeft je via de droom en visioen wereld de beste, juiste stappen aan, zodat je jezelf innerlijk kunt helen. Ook helpt hij waar kan ziekte en pijn te verlichten ook als je slaapt; maar dit is alleen wanneer je dit in je waakbestaan, tijdens je dromen en/of meditaties aan hem vraagt. 

  

 

 

 

 

Aartsengel Raziël

Dromen of visioenen over de Aartsengel Raziël vertellen je, dat je op zoek bent naar inzicht, antwoorden en waarheden. Maar je wilt ook al het nieuwe ontdekken, onderzoeken en beleven; dit kan zowel een positieve als negatieve ervaring zijn. Een andere uitleg is, het onder ogen zien van je diepste angsten, stress en problemen. Het krijgen van meer inzichten in je innerlijke verlangens, dromen, wensen en mogelijkheden.

 

 

 

 

  

Aartsengel Sandalphon

Visioenen of dromen over de Aartsengel Sandalphon vertellen je over de onderbewuste ervaring dat je je geen zorgen hoeft te maken over de toekomst. Vooral het vertrouwen hebben dat er voor alles is gezorgd, dat je krijgt wat je verdient. Een andere uitleg is, dat je vraag om hulp is gehoord en dat je de juiste ondersteuning gaat krijgen als je open staat voor informatie en mogelijkheden aannemen. Nog een andere uitleg is, dat je je ervan bewust mag zijn dat overvloed niet alleen bestaat uit geld maar ook uit gezondheid, tijd, geluk, mogelijkheden, innerlijke kennis vergaren en overwinning.

 

 

 

 

Aartsengel Uriel

Visioenen of dromen over de Aartsengel Uriel vertellen je over ondersteuning krijgen, maar ook het ervaren van hulp bij je persoonlijke ontwikkeling en innerlijke groei. Je kunt door inzicht alles op een totaal nieuwe manier benaderen en ervaren.

Een andere uitleg is, het leren geloven in je eigen ideeën, dromen, wensen en ontwikkelingen. Nog een andere uitleg is, het ervaren van bescherming en kracht als het gaat om je ware innerlijke ik en persoonlijkheid. Nog een andere uitleg is, het ondersteunen en inzien van je eigen creativiteit.

"God is licht’. Hij is een zeer belangrijke, veelzijdige hemelse bode, hij verschijnt als de nood het hoogst is. Als je knopen mag doorhakken, als je oude ongezonde banden wilt doorbreken. Daarnaast is uriel ook de verbinding met de overleden geliefdes en hiermee kan hij verbinding maken en/of je een boodschap doorgeven. Je kunt ook aan Jing Yang denken, de balans tussen je mannelijke en vrouwelijke energie en de balans in het leven en/of een situatie waarin je zit. 

 

 

 

 

Aartsengel Zadkiël

Dromen of visioenen over de Aartsengel Zadkiël vertellen je over ondersteuning ervaren op het gebied van de liefde van je hart en innerlijke wijsheid. Probeer het onvoorwaardelijk in te zetten, zodat je het voelt stromen in je leven. Een andere uitleg is, het ervaren, leren en zien van de liefde in ieder mens, dier, ook in situaties die je als moeilijk ervaart.

 

 

 

 

Engel Antoinette

Dromen of visioenen over de Engel Antoinette vertellen je over de ondersteuning en bescherming in de ervaren van obstakels, problemen, angsten en emoties die je hebt gehad. Een andere uitleg is, dat je wat moeite hebt om niet te beoordelen, of te veroordelen. Doe onderzoek naar je standpunt en aandeel in deze situatie en handel met onvoorwaardelijke liefde. Een andere uitleg is, dat je mag leren beter te luisteren en te communiceren in relaties en situaties.

 

 

 

Engel Britget

Dromen of visioenen over de Engel Britget vertellen je over de bewustwording van twijfels, over keuzes maken en obstakels en problemen overwinnen. Je bent jezelf meer bewust van je angsten die je tot nu toe nog niet de baas kunt worden. Een andere uitleg is, dat je het gevoel hebt alles nog een keer te moeten onderzoeken, of dat je nieuwe opties wilt bekijken. Je ervaart tegenwerking, tegenslagen en vragen die je maar niet beantwoord kunt krijgen. Het is dus tijd om meer te vertrouwen op je gevoel in plaats van op je ratio.

 

 

 

 

Engel Daniël

Visioenen of dromen over de Engel Daniël vertellen je, dat je op dit moment hulp en ondersteuning kunt krijgen bij problemen, obstakels en angsten. Maar ook over relatieproblemen of vriendschappelijke obstakels die je wilt overwinnen. Neem huwelijksproblemen onder de loep, om de kleine obstakels die zijn ontstaan op te lossen. Een andere uitleg is, dat je relaties en vriendschappen gaat herzien en misschien wel opnieuw wilt beginnen door elkaar te vergeven. Het kan ook zijn dat je juist meer ruimte wilt scheppen zodat er nieuwe mogelijkheden ontstaan.

 

 

 

Engel Johiël

Dromen of visioenen over de Engel Johiël vertellen je over de bewustwording dat je misschien te weinig aandacht hebt geschonken aan de natuur. Een andere uitleg is, dat je te lang binnen hebt gezeten, laat wat nieuwe wind op een natuurlijke, eenvoudige manier door je leven stromen. Nog een andere uitleg is, dat andere mensen ervaren, dat jezelf opsluit voor de buitenwereld en voor werkelijkheid. Het is nu de juiste tijd om naar buiten te gaan, je ware zelf te laten zien en tot rust te komen zodat er weer nieuwe ideeën in je leven komen.

 

 

 

Engel Leila

Visioenen of dromen over de Engel Leila vertellen je, dat je je bewuster mag worden van lichamelijke problemen, obstakels en je persoonlijke verzorging. Je lichaam is de motor van je leven. Doormiddel van goede en gezonde voeding, voldoende water en innerlijke rust blijft je lichaam gezond en in balans. Een andere uitleg is, dat je je er meer bewust van bent dat je hard hebt gewerkt en dat je een pas op de plaats mag maken. Hard werken kan zowel geestelijke als lichamelijke arbeid voorstellen.

 

 

 

Engel Opal

Dromen of visioenen over de engel Opal vertellen je, dat je beter mag luisteren naar je innerlijke kind, je onschuldige ik. Je hebt de kinderlijke gevoelens om lekker ontspannen te spelen, ongedwongen te zijn, en fantasievol te handelen. Een andere uitleg is dat je innerlijke kind tot uiting komt, waardoor je meer balans in het leven ervaart die voor totaal nieuwe ideeën zorgt. Nog een andere uitleg is, het ervaren van ondersteuning vanuit het hiernamaals en bescherming van je overleden geliefde.

 

 

 

Engel Rosetta

Dromen of visioenen over de engel Rosetta vertellen je over het vinden van je levensdoel maar ook het ervaren van bescherming die je nodig hebt om je doel te bereiken. Je ervaart de kleine levensdoelen die je tot het grote eind doel brengen. Een andere uitleg is, de zoektocht naar je innerlijke wijsheid, inzicht in je diepste wezen en je ware ik. Nog een andere uitleg is, het overzien of het herbeleven van het verleden. Dat wat je hebt achtergelaten, en dat wat je nu bezit in je leven waardoor er een bewustwording ontstaat.

 

 

Engel Teresa

Visioenen of dromen over de Engel Teresa duiden erop, dat je het gevoel hebt teveel van jezelf te hebben gegeven. Je ervaart stress, druk en problemen of obstakels die je niet de baas kunt. Teresa maakt je je ervan bewust dat je een pas op de plaats mag maken. Neem eens de tijd voor jezelf en doe rustig aan zodat je meer ruimte en rust vind in je leven. Een andere uitleg is het vinden van balans in je leven, probeer ook meer van je innerlijke zelf te houden.

 

 

Engel Vanessa

Dromen of visioenen over de Engel Vanessa vertellen je, dat je te veel bescheidenheid, schaamte en onderwaardering ervaart. Een andere uitleg is, dat je je bewust wordt dat je moeite hebt met beslissingen nemen, uitstellen, twijfels en ongenoegen over je huidige situatie. Misschien weet je niet hoe je het moet oplossen. Probeer vertrouwen te hebben in je innerlijke wijsheid en ondersteuning die je krijgt.

  

 

 

   

Aanvullende informatie 

Engelen en aartsengelen die in je dromen en visioenen en/of overdag verschijnen, geven je een speciale boodschap die van belang is voor je toekomst en voor je innerlijke, geestelijke en emotionele levensgroei naar het vinden van je levenspad. Ze helpen je door alles heen, en begeleiden je naar het lichtpuntje of levensdoel in je leven.

 

De engelen fluisteren je woorden in die je nodig hebt je in te laten zie wat je kunt bereiken in je leven. Engelen helpen je op je levenspad; ze reinigen je energie, beschermen je tegen invloeden van buiten af, wijzen je de weg, helpen je te manifesteren, het verdriet te verwerken, nieuwe relaties aan te trekken, wijsheid en innerlijke rijkdom aan te trekken.

Vraag hulp aan de engelen en je ontvangt warmte op je schouder of binnenin je hart, het verdriet verdwijnt of verzacht zodat je het allemaal rustiger en duidelijk kunt beoordelen en verwerken. 

 

De Engelen, Aarde Engelen helpen je op dezelfde manier als de elfen, fairy, fee, de schepper en/of dat waarmee je in verbinding staat. Je bent verbonden met de Engel of Aartsengel die het beste bij je past en/of bij de situatie waarin je zit past. Het kan heel goed zijn dat je op dit moment een verbinding hebt met een bepaalde Engel of Aartsengel en dat het volgende week weer anders is; omdat je misschien wel bepaalde lessen hebt geleerd of stappen hebt ondernomen. 

 

Engelen en Aartsengel zijn net als de goden en godinnen altijd beschikbaar voor hulp en ondersteuning, ze zijn niet gebonden aan tijd en ruimte en kunnen dus overal tegelijkertijd zijn. Je hoeft niet bang te zijn dat je vraag om hulp overbodig is, niet noodzakelijk en/of belangrijk genoeg!.

Nee lieve schat je bent belangrijk en we zijn altijd bij je het enige wat je moet doen is ons toelaten en vertrouwen te hebben in de ondersteuning die op dit moment naar je toekomt in welke vorm dan ook.