• Blog
  • Dromen
  • Visioenen
  • Slapen
Start » Faalangst droom picture

Faalangst droom picture

Gepubliceerd op 12 januari 2022 om 16:02

Dromen of een visioen over het hebben van faalangst vertellen je over de bewustwording van je positieve en negatieve karaktereigenschappen.  Maar ook over de bewustwording van je geweldige kracht en  over leervermogen, creatie en en de angst te falen. Fouten maken en de spiegel voorhouden, minderwaardigheidscomplex en de grenzen optrekken

 

Een alternatieve uitleg is dan ook de angst voor de innerlijke leugens die je hebt verteld; nu komt het er echt op aan en durf je niet meer. Een andere uitleg is dat je last hebt van druk, stress, een overmaat in je leven of carrière en in je liefdesleven. Je moet leren vertrouwen op je gevoel, je ziel, je kracht en de mogelijkheid dat dingen zich manifesteren en het kunnen slagen in je leven.

  

Dromen waarin faalangst voorkomt kun je verklaren als spiegel van de ziel dromen, bewustwordingsdromen en dromenwereld waarin je jezelf confronteert met dat wat je daadwerkelijk ook echt voelt of ervaart ongeacht de situatie. Het zijn daarnaast ook verwerkingsdromen waarmee je zelf dus iets kunt doen of niet dat is heel persoonlijk en per situatie afhankelijk, dit soort dromen kunnen zowel positief als negatief worden ervaren. 


«   »

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.