• Gratis blog
  • Dromen
  • Visioenen
  • Dreaming
Start » Dak droom picture

Dak droom picture

Gepubliceerd op 26 november 2021 om 08:22

Een droom of visioen waarin je op een dak bent, vertelt je dat je over je persoonlijke grenzen en mogelijkheden heen stapt, en dat je misschien wel grenzeloos succes gaat behalen. Een andere uitleg is dat je op dit moment boven jezelf uit stijgt en een hoge levensvlucht maakt die voor anderen bedreigend kan zijn.

 

Een andere uitleg is de behoefte aan bescherming tegen problemen van buitenaf. Vraag om hulp, je kunt niet alles alleen in het leven. Dromen over het dag gaan over het hoogste punt, je kruin chakra, je verbinding met het universum en/of je gidsen. Het weerspiegeld de hoogste trilling en energie lagen, hogere dimensies en spirituele groei en ontwikkeling.

Kijk goed naar wat voor soort dak het is, is het plat, punt dak, rood van kleur of zwart, grijs enzovoorts dit geeft je namelijk een goed inzicht hoe je de droom kunt verklaren

 

 

Spring je van het dak en kom je goed op de grond neer dan vertelt het je dat je alles onder controle hebt, gedreven bent, voldoende inzicht hebt om de situatie goed te doorgronden en in te schatten. Een andere uitleg is dat je ideeën, wensen, dromen worden ondersteund en dat je hulp kunt ervaren waar dat je dat nodig hebt.

 

Wanneer je van het dak valt in je droom of visioen vertelt dit dat je geen vaste greep of solide basis hebt, je hebt misschien wel een foute beslissing genomen en nu je ga compleet onderuit. Een andere uitleg is dat je je bewust bent dat je een stapje terug moet doen, je bent boven je eigen kunnen uitgestegen maar nu laat je los en de gevolgen zijn niet positief.

 

Loop je in droom of visioen twijfelend over het dak heen dan vertelt dit je dat je nog niet klaar bent om het risico te nemen in je leven, ga eerst eens onderzoeken wat je wilt doen, wat je dromen, wensen, ideeën, mogelijkheden zijn en handel pas daarna.  

 

Dromen en visioenen over een dakkapel vertellen je dan ook dat je inzicht wilt hebben wat er naar je toekomt, je wilt je nieuwe kansen open en eerlijke tegemoet treden. Een andere uitleg is dat je het succes wilt controleren, beheren en wat krampachtig en overmatig de touwtjes in handen wilt houden, dit weerhoud je van verdere groei en ontwikkelingen.  


«   »

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.