• Gratis blog
  • Dromen
  • Visioenen
  • Dreaming
Start » Seks / Vrijen droom picture

Seks / Vrijen droom picture

Gepubliceerd op 25 november 2021 om 07:00

Dromen en visioenen over seks vertellen je over de behoefte aan genegenheid, warmte en samenwerking tussen je mannelijke en vrouwelijke energie en de balans die je ervaart. Een andere uitleg is het ervaren van de liefde voor jezelf, je innerlijke en uiterlijke schoonheid die aandacht nodig heeft.

 

De balans vinden in jezelf en/of de situatie waarin je zit; dromen waarin je seks hebt zijn een van de meest voorkomende droom onderwerpen waar volwassen mensen over dromen. Het is daarnaast ook verbonden met het verlangen naar een intieme relatie, genegenheid. Daarnaast staat het in verbinding met je baarmoeder van het leven, de overgang, cyclus van het leven. Je kunt ook denk aan vruchtbaarheid van plannen, wensen, dromen enzovoorts. 

 

Seks dromen hebben niets te maken met uiterlijke verschijningsvormen, het gaat om de energie, de trilling en dit kan zowel mannelijk als vrouwelijk zijn. Met aanvulling hierop is dat dromen waarin je seks hebt met iemand van het andere geslacht of hetzelfde geslacht of een transgender enzovoorts iets zegt over je geaardheid!

  

Dromen over seks zijn een weerspiegeling van je diepste pure, ware ik, je bron, je basis en je hele wezen, inclusief je aura, ziel, chakra's.  Een andere uitleg is het verlangen naar sensuele of seksuele contacten. Nog een andere uitleg is het uiten van de onderdrukte seksuele en sensuele verlangen, je wilt dit nu loslaten en overgeven aan een fysieke liefde en warmte. Een alternatieve uitleg is dat seks staat voor samenwerking en vruchtbaarheid, warmte, en innerlijke overeenkomsten die je deelt met een persoon in je leven.

 

Seks vertelt je dat je de naakte waarheid van jezelf willen ontdekken, wie ben ik, wat wil ik, waarom ik ben je zoek naar mijn ware identiteit. Een andere belangrijke uitleg is dat jezelf wilt reinigen van alles om je heen, van dat wat je los wilt of moet laten in je leven. Je bent in een reinigende en pure situatie van de baarmoeder van het nieuwe leven beland. Een alternatieve uitleg is dat je last hebt van schaamte en slechte keuzes en nu je kwetsbaarheid wilt delen.  


«   »

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.